כללי צירוף עמוד נוסף לקובץ PDF

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,

יש לי קובץ PDF של כמה עמודים,
אני צריכה להוסיף עוד עמוד אחד,
אך הוא בגודל שונה לחלוטין,
כנראה גם סגירה באיכות נמוכה יותר.

איך אני יכולה לצרף אותו בצורה טובה?
אני צריכה לקבל בסופו של דבר קובץ אחד, יש אופציה?

אודה לכל המסייעים
מימי

• הוסף לסימניות
מסמך-הוסף עמודים.

נכתב ע"י prog;294284:
תקיש F4 יתפתח לך חלונית הדפים, אתה יכול לגרור כל דף למיקום שלו.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה,

כמובן שכבר ניסיתי אך, היות והעמודים לא אותו גודל וכניראה לא אותה איכות,
הוא מוסיף לי עמודים ריקים עם כיתובים בג'יבריש וכו'.

יש פיתרון?

• הוסף לסימניות
נסי לטפל בקובץ הנוסף, לשנות לו את הגודל והאיכות עד כמה שאפשר, ולאחר מכן תוכלי ליצור PDF חדש משני הקבצים יחד.

• הוסף לסימניות
לא זו הבעיה.
הבעיה היא שיש התנגשות פונטים.
או שתשאירי אותם מחולקים.
או שתמירי לעקומות (ואל תשאלי איך).
או שתשלחי לי ואמיר לך אותם.

• הוסף לסימניות
איך אני שולחת לך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RCpro;294325:
או שתמירי לעקומות (ואל תשאלי איך).

ואם אני רוצה לשאול? :)

יש אפשרות להמיר טקסט חי בPDF לקוי מתאר דרך האקרובט? יכול לפתור לי ים של בעיות עם קבצים שלא עברו קונברט..

אשמח לתשובה בעניין!

• הוסף לסימניות
אוהו...
שאלה קשה.
אני אפתח אשכול בנושא.

• הוסף לסימניות
אני ממתין בקוצר רוח ;)

• הוסף לסימניות
מה הבעיה שלך עם פדפים שלא עברו קונבוורט?
אתה יכול לפתוח אותם בקורל, ותוך כדי הוא מקנוורט לך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RCpro;294522:
אתה יכול לפתוח אותם בקורל, ותוך כדי הוא מקנוורט לך.

רק אם יש לי את הפונט במחשב... ואם יש לי את הפונט אני לא צריך ש"יקנברט" לי את הטקסט..

הבעיה מתחילה כשאין לי את הפונט ולמרות שהפונט מוטמע בPDF הקורל לא יודע להשתמש בו ע"מ לבצע קונברט ולהציג אותו כקווי מתאר.. אני מחפש דרך לבצע קונברט באקרובט למשל, אם זה אפשרי.

• הוסף לסימניות
פתחתי אשכול.

לגבי הקורל, אני קטן אמנה. שלח לי קובץ אם אתה רוצה.

• הוסף לסימניות
הנה קובץ שמישהו העלה פה לא מזמן עם בקשה של "איך שולפים את הטקסט מקובץ שנסגר באינדי" (הפונט לא ממש חשוב, הוא היה צריך את הטקסט).
ניסיתי בקורל ותאמין לי, היה עדיף שלא לנסות.. :D

קבצים מצורפים

• 83769.pdf
    KB 233.3 · צפיות: 16

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה