כללי צירוף קבצים באינדיזיין

• הוסף לסימניות
יש לי ספר עם 11 פרקים, עבדתי על כל פרק בקובץ נפרד, איך אני מאחדת את כל הקבצים כך שמספרי העמודים והערות יהיו רצופים?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
רות אהובה לא משנה מי אני:)
בכל מקרה את יכולה לייצא כקובצי PDF נפרדים ואחרי זה לעשות לחצן ימני COMBINE ושמירת השנויים וזה עושה לך

• הוסף לסימניות
כשעושים COMBINE זה לא מסדר את המספרים אוטומטי...

• הוסף לסימניות
אני מקווה שזה מספיק מובן איך שכתבתי.
בהצלחה

קבצים מצורפים

• שקופית1.JPG
    שקופית1.JPG
    KB 109.2 · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
יש לי ספר עם 11 פרקים, עבדתי על כל פרק בקובץ נפרד, איך אני מאחדת את כל הקבצים כך שמספרי העמודים והערות יהיו רצופים?

לעשות בוק = ספר

יש שם את כל האופציות בשביל זה
ואגב זה אכן הדרך לעשות ספר גדול באינדי' שזה לא יקרוס

• הוסף לסימניות
אגב מה זה COMBINE ?
כשיש לך קבצים מרובים של PDF ואתה רוצה ליצור מהם קובץ אחד עם דפים בלחצן ימני על הקובץ COMBINE בוחר את הקבצים ולוחץ מצד שמאל למעלה לאחר מכן אתר פשוט שומר בשם אחר
בהצלחה

• הוסף לסימניות
יש שם כל האופציות איך לייצא להדפיס ולהזיז קבצים לפני אחרי וכו'
בלשונית בצד כמו בכל חלונית באינדי' יש שם אופציות של יצוא לקובץ אחד
או יש שם אייקון של מדפסת להדפסה
כיד ה' הטובה עליכם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה