כללי צירוף תמונה להודעות.

• פותח הנושא prog
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
חברים יקרים.

ברצוננו לערוך סקר שיקבע את נוחיותכם בהקשר צירוף תמונה להודעה.

כל אחד שידרג איך הכי נוח לו.

1. כמו שהיה עד היום. - תמונה קטנה. וכאשר לוחצים עליה נפתחת התמונה בגדול באותו עמוד.
2. כמו שהיה עד היום. - תמונה קטנה. אך כאשר לוחצים עליה התמונה התמונה נפתחת בעמוד חדש.
3. כמו בהרבה פורומים התמונה מוכנסת לתוך ההודעה בגודל האמיתי. ונעשה הגבלה על גודל הפיקסלים. מקסימום 800*600 פיקסל. (ומי שמבקש תמונה איכותית יותר ניתן להעלות לו אותה לגלריות.)

נשמח מאד שתעזרו לנו בשיקול הדעת.

תודה
חיים ועמיר​

• הוסף לסימניות
אי אפשר לתת לכותב ההודעה לבחור מבין 3 האפשרויות?

אולי?

• הוסף לסימניות
אני ממש מתלבטת בין 2 ל-3.
לפעמים יש פרטים שקשה לראות ברוחב 800 (למשל אם זה באנר)

• הוסף לסימניות
1, אבל בינתיים התרגלתי ל2 אז זה לא כ"כ משנה.

• הוסף לסימניות
אה. טוב שהעלית הנושא פה.

אעתיק מה שכתבתי אתמול בפורום העזרה
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=4509

אני חושב שמה שבprog צריכים ללחוץ על התמונה כדי לראות כל התמונה, ובתמונת התגובה יש רק תצוגה קטנה, זה בכלל לא מעלה.

1) בהייד פארק כשרציתי להגיב על עבודה הייתי מקליד בתיבת התגובה המהירה, תוך שאני מעיין בהתמונה באמצע ההקלדה, בדרך זה קל מאוד להגיב. פה זה לא אפשר, צריכים לפתוח טאב חדש (ובאקספלורר חלון חדש) לראות התמונה, ולחזור לחלון האשכול. זה בכלל לא נעים.

2) מה אני עושה כשאני רוצה להעלות כמה דפים של חוברת אחד? במקרה שלי אני רוצה להעלות קונטרס של 32 עמודים, מה שבהייד פארק היה יכולים לראות כל הקונטרס בהפורום, ועכשיו אין לי ברירה רק להעלות pdf, מה שאני בשום אופן לא רוצה שיהא "הכרח" להוריד הקובץ, ויגרום שיסתובב גם חוץ מהפורום, מאוד לא נעים! (חוצמזה למה יטריח מישהו להוריד הקובץ?)

אני מציע שברירת המחדל יאפשר לראות תמונה בגודל המלא, ומה עושים עם הבעיה של תמונות גדולות יותר מהמסך? פשוט מאפשרים רק עד 800 פיקסלים, אם הוא יותר מזה לא יהא אפשר לראות כל התמונה, רק תצוגה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י prog;34841:
(ומי שמבקש תמונה איכותית יותר ניתן להעלות לו אותה לגלריות.)

למה לא אפשר לעשות שאם התמונה גדול יותר מ800 פיקסלים יראו רק תצוגה קטנה, כמו שהיה עד עכשיו על כל התמונות?

• הוסף לסימניות
בוצעו השינויים.

מקוה שתהנו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה