עזרה ציר זמן בהיסטוריה

• הוסף לסימניות
היי..
אני מורה להיסטוריה שמעוניינת ללמד על ציר הזמן (תאמת שגם אני קצת הסתבכתי בזה.:p.)
אני זקוקה לשני דברים ואולי יש למישהי ותוכל לעזור:
1. ציר זמן ריק- על מנת שהתלמידות תוכלנה למלא עליו אירועים בחייהן....
2. ציר זמן היסטורי - על פי הספירה היהודית (משהו להדפסה למחברת ..)
תבורכו...

• הוסף לסימניות
אם זה עוזר לך בבקשה
נראה קצת עם ערכים נוספים... וד"ל

קבצים מצורפים

• ציר הזמן.pdf
    KB 152.6 · צפיות: 252
  • הוסף לסימניות
תודה אבל את זה ראיתי ברשת..
אני צריכה ציר יותר פשוט .. פחות כולל ..
רק שיהיה בו את סדר הדורות .. שופשים .. תנאים וכו'
למי שיש יעזור לי ממש

• הוסף לסימניות
מצאתי גם את זה
רק כתוב שם: לפרטי הזמנה ולמשלוח ציר הזמן לבתי הספר
אז אולי זה לא חינמי
הנחיות לציר הזמן-01.jpg

• הוסף לסימניות
כן...
ואני צריכה גם יותר מחורבן בית שני...תנאים אמוראים סבוראים וכו'

• הוסף לסימניות
מצאתי גם את זה
רק כתוב שם: לפרטי הזמנה ולמשלוח ציר הזמן לבתי הספר
אז אולי זה לא חינמי
הנחיות לציר הזמן-01.jpg
מקפיצה, לא מצאתי אשכול אחר בנושא...
איפה אפשר לקנות את סרגל הדורות הזה?
ומישהי יודעת אם אפשר למצוא כזה חינמי להורדה?
תודה!

• הוסף לסימניות
בספר של הרב זמיר כהן "ארכיאולוגיה תנ"כית". סדרת ספרי בעצם
יש ציר כזה עומד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה