דרוש מידע ציר חסד -מכירים את הארגון ?

• הוסף לסימניות
האם הוא אמין ? באמת מסייע לאנשים ?

• הוסף לסימניות
כן. אמין מאד. מסייע.

• הוסף לסימניות
ציר חסד או ציר חמד?
אכן נראה כי מדובר בשתי עמותות שונות
1643579365387.png

• הוסף לסימניות
מקפיצה
מישהו מכיר?
אין שום מידע על העמותה בגוגל על עזרה וכו', האם באמת זה גוף שכדאי לתרום לו?

• הוסף לסימניות
מכירה כמה וכמה שנעזרו בהם כספית, גם אני.
ארגון שאין בו ביוקרטיות והיררכיות של מזכירות ופקידות וכו', אלא מנהל עם לב חם וענק.

• הוסף לסימניות
שוב, ציר חמד או ציר חסד?

• הוסף לסימניות
ציר חסד.

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
התקשרו אלי מהארגון הזה להתרים אותי, ואמרו שהארגון בנשיאות מרן עמוד ההוראה הגר"י זילברשטיין שליט"א.
האם זה באמת נכון?
כי לא שמעתי עד היום את שם הארגון הזה בכלל, כל שכן שלא ידעתי שמורינו הרב זילברשטיין עומד בנשיאותו?????

• הוסף לסימניות
מה שמעניין שחוץ מעזרה לנושא פריון, יש להם עוד הרבה דברים, וכשהתקשרו אליי, דיברו על עזרה לאנשים שאין להם ילדים.

ומה עושים עם הכסף? יש להם עשרות אפשרויות לפי מה שכתוב באתר שלהם.

לגבי הרב זילברשטיין, אין לי מושג, רק לדעת שיש גם הרב זילברשטיין רב מחסידי גור

• הוסף לסימניות
מכירה את הארגון מקרוב עוד מתקופת הקמתו ובאופן אישי נעזרנו בו רבות בשנים שהמתנו לזש"ק.
המנהל, הרב אשר הי"ו, יהודי עם לב חם שרוצה רק לעזור ולהיטיב. בעבר הפניתי אליהם כמה וכמה זוגות ואני יודעת שהם קיבלו סיוע נרחב במה שהיו צריכים והעיקר - השאירו להם את תחושת הכבוד (מה שלצערנו נלקח לעיתים ע"י ארגונים כלשהם)
הארגון הזה הוא אחד הארגונים שהקורונה הרגה כלכלית ועדיין קשה להם להשתקם ולהגיע להקפי הנתינה שהיו טרום הקורונה.

בקשר למה שכתבו אודות נשיאות הרב זילברשטיין, אין לי מידע עדכני. אוכל לברר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה