יוסי המיוחד במינו
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
טעיתי מדובר על ציר חסד באשכול ואני ראיתי ציר חמדאין שום קשר זה ארגון ציר חמד ופה באשכול מדברים על ארגון ציר חסד
לא משנה כנראה שיש לבדוק את ארגון ציר חמד
טעיתי מדובר על ציר חסד באשכול ואני ראיתי ציר חמדאין שום קשר זה ארגון ציר חמד ופה באשכול מדברים על ארגון ציר חסד
גם אני מכיר מהיכרות. מדובר באנשים מיוחדים. רוח תורנית לגמרי בלי שום פשרות.1. אשכול ישן
2. הנושא הוא ארגון בשם ציר חסד ואתה מדבר על ציר חמד
3. מהיכרות, זה חרדי ממש וברוח תורנית, רק בסגנון אמריקאי. בוודאי ובוודאי לא מסיונרי ולא דומה.
אתם מדברים על ציר חמד וציר חסד שכל אחד ישים לב בבקשה לפני שכותביםלמה לכתוב סתם דברים בלי לברר???
זה ממש לא כת מסיונרית!!!
זה הצגות באנגלית שמבוססות על סיפורים ישנים - חרדי לחלוטין!!
יש למישהו מושג האם יש אפשרות לכל אחת להתחבר לקו ההרצאות של ציר חמד? שמעתי שיש שם הרצאות ממש מיוחדות. אם יש למישהו מושג על זה ומה המספר שלהם, אשמח מאוד. תודה.אתם מדברים על ציר חמד וציר חסד שכל אחד ישים לב בבקשה לפני שכותבים
לציר חמד יש טיולים ודברים ממש יפים לזוגות ונסיעות לשונמית וכו
והם ממנים ע"י הצגות באנגלית (אין לי מושג מה התוכן, אבל זה בהחלט מתאים לחרדים ממה ששמעתי )
ציר חסד ממש לא קשור לזה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים