מידע שימושי צלחות פוקס הום

• הוסף לסימניות
אם מלמין לא טוב למיקרוגל, יש לכם המלצה לצלחות אחרות??

תודה!

• הוסף לסימניות
אני קניתי עם מועדון + תווים שונים בקניון פתח תקווה
לפני כמה חודשים
הקופונים שיש לי זה דרים כארד, קופון של שטראוס פלוס, נחשונית ו
אני קניתי עם מועדון + תווים שונים בקניון פתח תקווה
לפני כמה חודשים
התויים שיש לי זה דרים כארד,ביי מי, נחשונית וקופון של שטראוסלוס,
מישהו יודע אם הם נותנים להשתמש בהם בנוסף למבצעים בחנות /בנוסף להטבת יומולדת?

• הוסף לסימניות
בלת"ק...
אוטוט הבלק פריידי...כולם מפרסמים מבצעים עכשיו..אבל סוף החודש תחילת דצמבר יהיו מבצעים שווים בטירוף...
אני קניתי שנה שעברה בבלק פריידי סט של 12 מפוקסהום
ב200 ש,J (צלחות גדולות וקטנות!)

• הוסף לסימניות
סליחה שאני הורסת אבל קניתי במקס סטוק 10 שח מלמין עבה ויפה של מיקי ומיני אצלי כבר כמה חודשים

• הוסף לסימניות
יש למישהו נסיון עם קניה גדולה בפוקס הום באמצעות דרים כארד וקופונים?
הם נותנים דבר כזה?
בנוסף להטבות יום הולדת זה אפשרי?

ביום שיש עשיתי קניה קניה כזאת
עבר חלק....

• הוסף לסימניות
יש למישהו נסיון עם קניה גדולה בפוקס הום באמצעות דרים כארד וקופונים?
הם נותנים דבר כזה?
בנוסף להטבות יום הולדת זה אפשרי?

ביום שיש עשיתי קניה קניה כזאת
עבר חלק....
באיזה סניף? השתמשת גם בהטבות יוחולדת וגם קופונים?

• הוסף לסימניות
עכשיו יש 40% בפוקס גם בחנויות.
לחברי הסתדרות המורים יש עוד 30/45%.
תעשו את החשבון לבד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה