דרוש מידע צליאק וישיבות

• הוסף לסימניות
אנחנו אמורים לשלוח בן לישיבה קטנה שזו הפעם הראשונה שיהיה בה תלמיד שרגיש לגלוטן

מעניין אותי לדעת מבעלי ניסיון, מה עושים בישיבות קטנות (בעיקר בירושלים) עם רגישות לגלוטן

נשמח מאד לשמוע מבעלי ניסיון

ואולי כדאי לפתוח אשכול מפורט עם מידע איזה ישיבה יותר באה לקראת ומכילה ואיזה פחות, זה יכול להיות שיקול משמעותי בבחירת ישיבה

• הוסף לסימניות
לא יודע מה היום
לפני 15 שנה היה בחור עם צליאק ביש"ק שהטבח בישל לו בנפרד בסיר קטן

• הוסף לסימניות
אנחנו אמורים לשלוח בן לישיבה קטנה שזו הפעם הראשונה שיהיה בה תלמיד שרגיש לגלוטן

מעניין אותי לדעת מבעלי ניסיון, מה עושים בישיבות קטנות (בעיקר בירושלים) עם רגישות לגלוטן

נשמח מאד לשמוע מבעלי ניסיון

ואולי כדאי לפתוח אשכול מפורט עם מידע איזה ישיבה יותר באה לקראת ומכילה ואיזה פחות, זה יכול להיות שיקול משמעותי בבחירת ישיבה
לפי מה שאני מכירה, זה תלוי בעיקר ברצון הטוב של הטבח/ית.
מושפע גם מ'רוח המפקד', היינו הגישה של ראש הישיבה.

• הוסף לסימניות
אצל הבן שלי הטבח מבשל בנפרד לבחור צליאקי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה