צלילים מן הדממה - למי יש??

• הוסף לסימניות
מי יכול/ה לשלוח לי בפרטי את הסרט על שתי תאומות דינה ורינה שאחת נהייתה נכה בתאונת מטוס וכו' והאבא אהב רק את השניה וכו' [אולי קראו לסרט "צלילים מן הדממה"] תודה מראש!

[כמדומני הוא היה הראשון שהתפרסם בזמנו כשבעקבותיו באו כל הסרטים החרדיים של פרלשטיין ועוד]

• הוסף לסימניות
זו הצגה שנקראה "כף אין סופית".
עלתה לבמה לפני אהממ... 23 שנים.
אם ספרתי נכון.
"צלילים מן הדממה", הייתה לפניה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;2119210:
זו הצגה שנקראה "כף אין סופית".
עלתה לבמה לפני אהממ... 23 שנים.
אם ספרתי נכון.
"צלילים מן הדממה", הייתה לפניה.

פראאח!!
ריעננת לי את הזיכרון!!!
נכון!!!! כף אין סופית.
תודה:):):)

• הוסף לסימניות
סרט ישן נושן של חוה רוזנברג, די בתחילת דרכה[בתקופה שכתבה את פקעת...בערך]. היא העלתה אז כ 2-3 סרטים והפסיקה עם זה.
הסרט הזה עוד מהזמן שאני הייתי תלמידה שלה בכיתה ח', נדמה לי.....
לא יודעת אם אפשר להעביר אותו סתם כך, אולי צריך ממנה אישור. לא יודעת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hbecker;2119218:
סרט ישן נושן של חוה רוזנברג, די בתחילת דרכה[בתקופה שכתבה את פקעת...בערך]. היא העלתה אז כ 2-3 סרטים והפסיקה עם זה.
הסרט הזה עוד מהזמן שאני הייתי תלמידה שלה בכיתה ח', נדמה לי.....
לא יודעת אם אפשר להעביר אותו סתם כך, אולי צריך ממנה אישור. לא יודעת.

לכן באמת ביקשתי לשלוח בפרטי לשימוש אישי בלבד.
ניתן להניח שאין בזה בעיה כי הסרט כבר לא מוקרן יותר הוא כבר לא מתאים לטכנולוגיה שיש היום - הוא מיושן מדי ולא נראה שיש לו עוד סיכוי לשוב ולצוץ.
הבת שלי שומעת ממני הרבה כל מיני קטעים משם, ורוצה נורא לראות את זה אחת ולתמיד...

• הוסף לסימניות
השיר פרח בגינה צמח בגינה.....קשור לסרט הזה??
איזה נוסטלגיה!

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה
מחפשת את ההצגה הנ"ל...
יש למישהי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה