צלילים קרוב למקור - היכן?

• הוסף לסימניות
שלום רב!
כבר זמן שאני רוצה לרכוש אורגן מתקדם ורציני. אלא ש...
בכל מיני אורגנים ואורגניות שניסיתי, הצלילים לא היו לאוזני... הכינור לא נשמע ממש כינור, הפסנתר עם גוון פלסטיק, וכן הלאה.
אולי ידוע לכם על אורגן עם צלילים שקרובים ממש ממש למקור?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
מה התקציב?
צליל ממש ממש טוב זה מאד יקר.
באורגנים שמנגנים מקצבים אין אף אחד שכל הצלילים שלו מושלמים. זה עם תופים טובים, זה כלי נשיפה ולזה פסנתר טוב.
הצלילים הטובים באמת הם רק במקלדות ה-Workstation, כמו FA-06 של רולנד, או Motif של ימהה, והן לא מנגנות מקצבים. (לכן אורגניסטים רבים מנגנים ב-2 אורגנים)

• הוסף לסימניות
תודה. עכשיו אני מבין למה הם צריכים איזה אורגנון קטן למעלה...
ובכל זאת, עד 6000 ש"ח, מה האורגן עם הצלילים הטובים יותר?
לפחות שכל אחד יכתוב את דעתו, וכך תהיה לי אינדקציה כלפי.
יישר כח!

• הוסף לסימניות
יד שניה בלבד: קורג PA800 או PA2X, ימהה טיירוס 2 או 3, קטרון SD1+ או SD5.
אם תרצה דווקא חדש אבל פחות טוב: קורג PA600, ימהה S950 או S750

• הוסף לסימניות
אתה מדהים עם המידע שלך!

מה עדיף, מצד תקלות ואורך חיים, האלו היותר טובים ביד שניה, או החדשים הפחות טובים?

כיף שיש אנשים כ"כ טובים כאן. כמוך לדוגמא!
תבורך משמים!

• הוסף לסימניות
תודה!
אני הייתי מעדיף יד שניה, אבל צריך לבדוק אותו טוב טוב. (שכל הקלידים עובדים, לכולם יש טאצ' ואפטר טאצ', שכל הכפתורים עובדים וכל היציאות האחריות עובדות.)
אבל זה רק אני, (יותר חשוב לי איכות המוזיקה מכל דבר אחר) יש כאלה שיעדיפו חדש וגלאט גם אם זה כלי פחות איכותי.

• הוסף לסימניות
האורגן pa 600 תמצא משהוא טוב מתוכנת עם דגימות חדש יעלה לך בערך 5000 ותאמין לי האיכות של pa 600 אין עליה שמעתי אותו הרבה וה pa 900 האיכות של הסאונד שלו פחות טובה כי הוא מיוצר בסין

• הוסף לסימניות
6000 ש"ח... במחיר הזה לא תמצא טיירוס 3 בחיים. אולי אולי תמצא טיירוס 2 ולכן אם חשוב לך תופים אמיתיים עדיף לך קורג. (א"א להכניס בצורה נורמלית דגימות לטיירוס 2... והתופים המובנים בקורג הם נחמדים - או לפחות יותר מהימהה).
מבחינת צלילים ברור שימהה עדיף - PSR-S750/950 או לחכות קצת ל970 החדש ולהוסיף קצת כסף - ככל הנראה הוא יהיה אפילו יותר משופר.
א"א להשוות בין הקורג לימהה (בפרט בכלים הפשוטים והחצי מקצועיים) מבחינת סאונדים אמיתיים שיתנו תחושה של לייו ודינמיקה וטאש' של כלי חי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משיח נאו;1725791:
האורגן pa 600 תמצא משהוא טוב מתוכנת עם דגימות חדש יעלה לך בערך 5000

אגב, אפשר להשיג אותו בהחלט באיזור ה4,500 ש''ח.

אם התקציב הוא 6,000 ש''ח, אפשר כבר 'לדחוף' דגם יותר טוב.

• הוסף לסימניות
אורגן קורג pa 900 עם דגימות.

ראיתי ביד 2 pa 900 רק ב 6500 ש''ח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קורג;1783655:
אורגן קורג pa 900 עם דגימות.

ראיתי ביד 2 pa 900 רק ב 6500 ש''ח

סליחה על הבורות, למה אתם מתכוונים כשאתם אומרים "דגימות"?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה