צליל בעת קבלת מייל?

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות שבעת קבלת מייל יהיה צליל?
(כמו הודעת שולחן עבודה בכרום)
תודה

• הוסף לסימניות
כן בהחלט!

נכתב ע"י א' גליק;1044556:
האם יש אפשרות שבעת קבלת מייל יהיה צליל?
(כמו הודעת שולחן עבודה בכרום)
תודה

יש תוכנה שנקראת: GMAILINSTALLER והיא מודיעה לך שמגיעה הודעה
וכן גם בצא'ט.
נפתח לך למטה חלון קטן ואת רואה מי כותב לך בצא'ט ומה.

• הוסף לסימניות
אפשר להעלות לכאן את התוסף?
היה לי ולאחר שידרוג הוא התבטל.

תודות רבות לעוזרים!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1044563:
יש תוסף בשם X-notifire

נכתב ע"י מוזיקאית;1044575:
יש תוכנה שנקראת: GMAILINSTALLER והיא מודיעה לך שמגיעה הודעה
וכן גם בצא'ט.
נפתח לך למטה חלון קטן ואת רואה מי כותב לך בצא'ט ומה.

אשמח אם תעלו לי בבקשה את התוסף/תוכנה :)

• הוסף לסימניות
על מה שאני דיברתי..

נכתב ע"י א' גליק;1044623:
אשמח אם תעלו לי בבקשה את התוסף/תוכנה :)

כבר ניסתי לעלות אבל הוא כותב לי שיש שגיאה....
אז סורי....:(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוזיקאית;1044661:
כבר ניסתי לעלות אבל הוא כותב לי שיש שגיאה....
אז סורי....:(

האתר לא נותן לעלות קבצים בסיומת EXE לכן פשוט תכווץ לRAR

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה