צלליות ביפו

• הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• יפו 047.JPG
    KB 99.9 · צפיות: 34
  • יפו 169.JPG
    KB 84.6 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
אגב, כדי שלא יזרקו עלי פאשקווילים אני רוצה לציין שבתמונה הראשונה מדובר בגבר סיני ולא באשה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י KOBI13;905714:
אגב, כדי שלא יזרקו עלי פאשקווילים אני רוצה לציין שבתמונה הראשונה מדובר בגבר סיני ולא באשה

חחח אני בכלל לא מבין איך העזת להעלות את התמונה ההיא ללא מתן הסבר מקדים..
מזל שאת עדיין בחיים :):D:)

ולענייננו, התמונות יפת מאוד.

• הוסף לסימניות
חשבתי בתחילה שזו אישה, אבל אח"כ ראיתי את הכינור/הגיטרה והבנתי...
הראשונה מדהימה,
השניה מורידה לטעמי..

• הוסף לסימניות
אני מעדיף את השנייה
הצללית שם יותר מבטאת את עצמה כ'צללית'
את הראשונה הייתי מעדיף יותר מוארת

• הוסף לסימניות
שתיהן יפות!
לא משנה הסדר.

בכל זאת ,השנייה;)

• הוסף לסימניות
בוודאי שהראשונה!!

תמונה ענקית. מלאה מסר ואווירה!

ואיזו ראיה יפה . ממש צילומי ....

• הוסף לסימניות
מדהים
ואני גם חושבת שהראשונה

• הוסף לסימניות
שתיהן יפות מאוד, וכל אחת עם האופי שלה, בראשונה הצלליות ביחס לצבעי השקיעה והסיפו של כל אחד בשלו ... ובשניה מאוד מובעת התחושה והאוירה הרוגע של הישיבה עם סיגריה וכוס קפה כשברקע הגלים מתנפצים אל מול שקיעה ... והצללית היא זו שנותנת את המקום לדמיון בלי שתיהיה הבעה שתקבע אותה.
השניה דרושה יישור קל

(היית חסר...)

• הוסף לסימניות
הסיני הזה בתמונה הראשונה,
זה לא זה שמוכר שמונצס ב10 ש"ח?....

• הוסף לסימניות
השניה יותר מדליקה בקטע שהיא מספרת המון על הצללית ...
יכול להיות שהישיבה בצורת חשיבה נותנת תחושה של סיפור עמוק יותר...

• הוסף לסימניות
אמרנו כבר שבצילום יש המון טעם אישי...
בתמונה הראשונה יש רגע של תפיסה יפה ושיקול דעת
ואולי רגע אחרי כבר המצולמים לא היו שם ...(הכלב והאיש שהוסיפו מאוד)
בקיצור ברמה...

• הוסף לסימניות
" תמונת השבוע " מקום ראשון... כל הכבוד

תמונה שונה ומיוחדת. שליטה יפה בנתוני השטח. סבלנות וראיה צילומית מקסימה לטעמי. תאורה אחורית היוצרת הילה עדינה כ"כ סביב הצלליות . מקסים!!

קבצים מצורפים

• thebestofweekgold copy.jpg
    KB 74.4 · צפיות: 17
  • יפו 047.JPG
    KB 70.6 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
תודה רבה, בחירה נכונה....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה