כללי צללית של אדם

• הוסף לסימניות
דבר ראשון ,קיץ שמח ובריא לכולם....
דבר שני למשהו יש צללית של בן-אדם מסתכל למעלה ומתבונן במשהו גבוה????
חיפשתי בפורום ולא מצאתי....

תודה לכל המסעיים.

• הוסף לסימניות
אםם אתה זקוק דוקא לצללית אני לא חושבת שזו בעיה גדולה ליצור אותה עם שילוב של כמה תמונות.
פשוט תעבור על דמות כל שהיא שנראית לך הכי מתאימה ותשנה עם כחי הציפורן לפי הצורך.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דני;556464:
אםם אתה זקוק דוקא לצללית אני לא חושבת שזו בעיה גדולה ליצור אותה עם שילוב של כמה תמונות.
פשוט תעבור על דמות כל שהיא שנראית לך הכי מתאימה ותשנה עם כחי הציפורן לפי הצורך.
בהצלחה!

אני מעדיף לחסוך את זה כי זה בטוח לא יצא מושלם כמו מה שיעלו לפה!!!!
נכון או לא????:p;):)

אולי בכל זאת יש למשהו צללית של בן אדם שמתבונן במשהו גבוה?????

תודה מראש...

• הוסף לסימניות
תצלם את עצמך ותעשה מזה צללית!
מה הבעיה!?

• הוסף לסימניות
סליחה על האיחור בתגובה
צריך להיות לי כמה צלליות של בנ"א
אם אתה רוצה שאני ישלך אליך ותבדוק אם זה טוב
שלך לי למייל תזכורת ואני ישלח לך מייד
המייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה