• הוסף לסימניות
סתם משהו נחמד

קבצים מצורפים

• 13-3.png
    KB 525.2 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
פסיכדלי לחלוטין..
יש מסביב לאנשים משהו שנראה כמו מחיקות
או שאולי זאת הצורה של העננים?

• הוסף לסימניות
בכלל לא "סתם"
תמונה יפה, אהבתי!
רק יותר מידי לי השחור למטה, לא?!

• הוסף לסימניות
איזה מגניב..
רק משהו בעריכה קצת לא פיקס

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1465130:
פסיכדלי לחלוטין..
יש מסביב לאנשים משהו שנראה כמו מחיקות
או שאולי זאת הצורה של העננים?
לא היה מחיקות או משהו תבדוק אם בקובץ שהעלתי עכשיו שערכתי את ההודעה עוד רואים את הבעיה, אולי לא ערכתי טוב מקודם מסביב והיה שם קצת יותר כהה

• הוסף לסימניות
איזה יופי!
הייתי מווותרת על השחור למטה לטובת עוד שמיים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טירה;1465343:
איזה יופי!
הייתי מווותרת על השחור למטה לטובת עוד שמיים

תודה...
יש לי במקורית עוד קצת שמיים אז אני אנסה איך זה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ת'כלס;1465372:
הכי מסקרן אותי מה פרוש המילה

ויקיפדיה:

אמנות פסיכדלית - אמנות בהשראה פסיכדלית, המאופיינת בצבעים עזים ובוהקים, ויצירת חוויה המזכירה הזיה ועירוב חושים.

למדנו משהו.:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1465765:
ויקיפדיה:

אמנות פסיכדלית - אמנות בהשראה פסיכדלית, המאופיינת בצבעים עזים ובוהקים, ויצירת חוויה המזכירה הזיה ועירוב חושים.

למדנו משהו.:)

ואני סברתי שזו מילת גנאי (על משקל 'פסיכי...') ... תודה לשואל ותודה לעונה!...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;1466634:
ואני סברתי שזו מילת גנאי (על משקל 'פסיכי...') ... תודה לשואל ותודה לעונה!...

אולי צריך להפסיק להשתמש בכל מילות הסלנג האלה שכל אחד מפרש אותן שונה ואף אחד לא באמת יודע את הפרוש שלהן
אני סברתי עד עכשיו שזה מילה בסגנון "מטורף" במובן של "מגניב" וכל אלה (לא מצאתי אפילו מילה נורמאלית שהיא לא סלנג להגדיר את זה), נתקלתי בשימושים בהקשר כזה במילה הזאת בחברה לא דתית מתורבתת יחסית. מסתבר שיש תאוריות מוזרות מאוד מאחורי מילים רבות בסגנון הזה, אז נראה לי עדיף לכתוב מילה בעברית צחה...:)

• הוסף לסימניות
מחקו לי פה הודעה..
מה נסגר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1467071:
מחקו לי פה הודעה..
מה נסגר?

כי היא הכילה תכנים של מושגים והגדרות לא מתאימות לדעתי, שאין להם שום קשר לאשכול והתמונה.

אחרי זה הגבתי לך על זה תגובה בסגנון :eek::eek: ומאוחר יותר פשוט ביקשתי למחוק כי ממש לא רציתי כאן דיון לא קשור לאשכול של 14 עמודים זה הכל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה