צללי הזריחה

• הוסף לסימניות
טבריה, הבוקר.

קבצים מצורפים

• ‏‏עותק של IMG_8960.JPG
    KB 82.1 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;579663:
טבריה, הבוקר.

יפה.
אך לדעתי היהי יפה יותר אם היה עומד עם הגב אליך ולא עם הפנים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לשם שינוי;579666:
יפה.
אך לדעתי היהי יפה יותר אם היה עומד עם הגב אליך ולא עם הפנים.

מסכים בהחלט.

זה היה באמצע סט צילומים עם תאורה (שאותם אני מנוע מלהעלות, לצערי.. הם יצאו מקסימים)

• הוסף לסימניות
זריחה יפה.

הייתי מעדיף את הצללית עד הסוף בלי יותר מידי פרטים (כעת ניתן לזהות מי המצולם כמעט בלי הבהרה של פוטושופ...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כדרלעמר;579683:
כעת ניתן לזהות מי המצולם כמעט בלי הבהרה של פוטושופ...

אתה בטוח..? נשמע לי כאילו המסך שלך בהיר מידי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כדרלעמר;579683:
זריחה יפה.

הייתי מעדיף את הצללית עד הסוף בלי יותר מידי פרטים (כעת ניתן לזהות מי המצולם כמעט בלי הבהרה של פוטושופ...)

לא חשבתי שיהיה אפשר לראות משהו מצללית, ובעקבות הודעת בדקתי בפוטושופ ואפשר לראות ממש את הדמות, משקפיים, כפתורים ושאר הפרטים.
איך זה? זה לא אמור להיות שחור מוחלט?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;579694:
אתה בטוח..? נשמע לי כאילו המסך שלך בהיר מידי.

נכתב ע"י ראש_יהודי;579713:
לא חשבתי שיהיה אפשר לראות משהו מצללית, ובעקבות הודעת בדקתי בפוטושופ ואפשר לראות ממש את הדמות, משקפיים, כפתורים ושאר הפרטים.
איך זה? זה לא אמור להיות שחור מוחלט?

קיבלת את התשובה:)

• הוסף לסימניות
דווקא לא קיבלתי תשובה..

אני לא אמור להתייחס למה שאפשר או אי אפשר לגלות ע״י עיבוד התמונה..
אני צלם, לא סוכן מוסד.
בתמונה יש צללית, לא רואים בה פרטים..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה