התייעצות צלם חתונות משה זלסקו

• פותח הנושא C.C
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מכירים?
התנסתם?
נשמח לכל מידע עליו.
ואם יש לכם גם תמונות לדוגמא - נודה לכם מאד!
אפשר גם באישי.
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
הצלם הקבוע שלנו

אין על האווירה והצחוקים שהוא עושה
בזכותו כולם מחייכים והתמונות שמחות במיוחד
אצלינו הוא פשוט חלק מהארוע

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
יש מצב לתמונות?

• הוסף לסימניות
אולי עוד מישהו מכיר?

• הוסף לסימניות
היי לכולם,
אני יודעת שאני מנדנדת...
אבל אני חייבת בדחיפות מידע על הצלם הזה!!!!
כל מידע שהוא...
ובעיקר תמונות לדוגמא...
אולי בכ"ז יש מישהו????????

• הוסף לסימניות
מכירה מקרוב ממש
ממליצה בחום!!
ב"נ מקצועי,ישר,מסודר,עומד בזמנים
פשוט ממליצה!!!!
(מכירה אותו קרוב ל20 שנה)

• תודה
Reactions: C.C
  • הוסף לסימניות
ולגבי תמונות לדוגמא מעדיפה לא לשלוח בפורום הזה ...
אבל הוא סגנון מאד קלאסי

• תודה
  • הוסף לסימניות
תודה רבה מאד!
יש מצב אולי לכמה תמונות במייל?
אני מתחייבת למחוק מיד!
המייל שלי 3758219 בג'ימייל.

• הוסף לסימניות
למה את לא מבקשת ממנו?
כל צלם ישמח להראות לך דוגמאות מעבודותיו

• הוסף לסימניות
היה הצלם בחתונה שלי, תמונות יפות מאד! מקצועי מאד ומה שאהבתי לא משגע את החתן כלה...

• תודה
  • הוסף לסימניות
הנחתום בהחלט יכול להראות דוגמא של יצירותיו, בבחינת 'ראי עד לאן אני יכול להגיע'
מילא אם היה מדובר בצד ג' שמעסיק מס' צלמים - אכן אין ערובה לכך שמה שראית שייך לצלם הרלוונטי אבל אם הוא מייצג את עצמו בלבד - אפשר בהחלט להתרשם מיכולותיו ע"י הדוגמאות שהוא שולח, גם אם מן הסתם הדוגמאות הן מהמוצלחות יותר שבמבחר הכללי ויש לקחת זאת בחשבון בשיקול הדעת
לראות דוגמאות של לקוחות מזדמנים - עלול לתת לך רושם מוטה לצד השני.. אם תראי דוגמא בעייתית שנובעת מתנאי אירוע בעייתיים, למשל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה