צלם חתונות

• הוסף לסימניות
מכירים צלם חתונות טוב ומעלה מביתר עילית?
אשמח לפרטים. תודה

• הוסף לסימניות
דוד דנברג. גם גר בביתר וגם מעולה

• הוסף לסימניות
ממליץ בחום על הנ"ל, קחו אותו בכל מחיר לפני שייתפס התאריך.

• הוסף לסימניות
דוד דנברג צלם מצוין

סתם סקרנות - מה זה משנה היכן הצלם מתגורר?

• הוסף לסימניות
צלם חתונות

אם זה רלבנטי, אני גר באריאל
מזל טוב,
יניב איתן,צלם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;1589840:
דוד דנברג צלם מצוין

סתם סקרנות - מה זה משנה היכן הצלם מתגורר?

מצטרפת להמלצה על דנברג.

הצלמים מביתר זה ליגה... תחפש דירה בסביבה.

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרף לממליצים על דוד דנברג!

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת להמלצה

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת להמלצות על דוד דנברג

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת להמלצות החמות של כולם.
מוזר לכם שאני כבר מצטרפת? אמנם לצערי מבחינה טכנית לא הסתדר לנו לקחת אותו, אבל
א. התמונות שלו מדהימות ומיוחדות ומקוריות ומענינות - לפי מה שראיתי
ב. היחס והשרות שלו - אין כאלו דברים. אפילו שלא לקחנו אותו הוא נשאר אדיב ועזר לנו במשהו שבדרך עקיפה ראיתי שאני יכולה להעזר בו - מעל ומעבר לרגיל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה