נכתב ע"י MV25;763772:יש מושג כזה שמזמינים צלם לאולם נניח שעה לפני הבר מצוה
רק לתמונות סטודיו של המשפחה המצומצמת? לא כולל נשואים ונכדים וכל זה.
אודה לכם מאד אם תוכלו לענות לי
ואם כן מה טווח המחירים שזה אמור לעלות
שאדע בכלל אם להתחיל לבדוק מי פנוי באותו יום
נכתב ע"י moti!a;764128:בוודאי שיש
המחיר יקבע לפי המרחק ומה את רוצה לעשות עם התמונות
יש כאלה שרוצים את התמונות על דיסק ככה כמו שהן והם אח''כ לוקחים בעצמם
ועושים אלבום או רק מפתחים וכו' ואז זה יהיה זול משמעותי
הכל לפי בקשת הלקוח![]()
נכתב ע"י MV25;764176:רוצה רק את התמונות על דיסק
כי ברור לי שזה יותר זול
והבר מצוה בבני ברק
נכתב ע"י MV25;763772:יש מושג כזה שמזמינים צלם לאולם נניח שעה לפני הבר מצוה
רק לתמונות סטודיו של המשפחה המצומצמת? לא כולל נשואים ונכדים וכל זה.
אודה לכם מאד אם תוכלו לענות לי
ואם כן מה טווח המחירים שזה אמור לעלות
שאדע בכלל אם להתחיל לבדוק מי פנוי באותו יום
נכתב ע"י chani-studi;764414:אם מדובר רק במשפחה מצומצמת,
ויש לכם סבלנות.
תעשו כמה תמונות סטודיו בסטודיו של הצלם.
ואם זה בשעת צהריים כשהצלם פנוי המחיר זול מאוד
(סדר גודל של אלבום חלאקה 150-400 ש"ח)
נכתב ע"י mig;764177:לא מכירה צלמים שנותנים תמונות מארוע על דיסק ללא פיתוח.
נכתב ע"י moti!a;764740:אני כן![]()
נכתב ע"י כל מיני;764713:שמעתי שלפי התקנות של גור יש גם צלמים שעושים דברים שונים מהסטנדרט, למשל לא מפתחים ועו'
אולי שווה לבדוק ולומר שאתה בא מגור.
נכתב ע"י הגלים;764885:כלומר- את מציעה לשקר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים