צלם לחתונה

• הוסף לסימניות
שלום לכולם :)

מישהו שמע על הצלם אסף בן ישי?
הוא שלח לנו תמונות לדוגמא, וזה נראה בסדר

יש המלצות?

• הוסף לסימניות
צילם לי את החתונה לפני המון זמן
מקצועי מאד, מאד מרוצה.

• הוסף לסימניות
2 מילים על צלמי חתונות (ואני בתוכם)

יש רמות שונות של צלמים, ומחירים שונים
יש סוגים שונים של דרישות מצד הלקוחות והנכונות לשלם - בהתאמה

צלם X מצלם ברמה בסיסית מאוד והמחיר שלו X
צלם Y מצלם ברמה סבירה, והמחיר שלו Y
צלם Z מצלם ברמה גבוהה, והמחיר שלו Z
צלם C מצלם ברמה גבוהה ויש לו שם מוביל, והמחיר שלו C בהתאם

לקוחה X שצריכה תיעוד בסיסי ולא ממש משנה לה באיזה רמה תיקח צלם X ותשלם מחיר נמוך מאוד
לקוחה Y שהדרישות שלה מהצלם הן ממוצעות תיקח צלם טוב במחיר ממוצע ותהנה
לקוחה Z שיש לה מושגים והיא לא רוצה להתפשר על משהו מתחת רמה מסויימת - תהיה מוכנה לשלם את תוספת היוקר של צלם Z שאותו היא רוצה
לקוחה C שיש לה עניין גם בתוצרת משובחת וגם להשתבח בשם של צלם C מפורסם - תשלם בהתאם וכו'

בכל המקרים - אם ההתאמה נעשתה באופן הנכון הרי שהעיסקה מצויינת

(כמובן שהנ"ל בקווים מאוד כלליים, ויש השפעות נוספות)

כך שכל עוד איננו יודעים מה הדרישות שלך כלקוחה - אי אפשר לדעת מי הצלם שיכול להתאים לך.

לעצם הענין - אסף בן ישי צלם מוכר מאוד, בן אדם זהב, רגוע ואדיב.
(הוא צילם בחתונה שלי, והוא דחף אותי קדימה בתחילת דרכי..)

הערה כללית לגבי דוגמאות ששולחים לך (לאו דווקא לגבי המקרה הזה) - יש לוודא שאת הדוגמאות צילם זה שאמור לצלם אצלך, לא מעט צלמים מחזיקים צוותות משנה ולפעמים תראי דוגמא של צלם אחד ובפועל תקבלי צלם אחר - תחת אותו שם כללי של המשרד.

אני מציע לך להתרשם מדוגמאות של מס' צלמים בכמה רמות שונות, ולחשוב האם את מוכנה לשלם את תוספת המחיר עבור תוספת הרמה, אם את מזהה אותה ומעוניינת בה.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה רבה על התשובה המפורטת!

אשמח לשמוע חו"ד נוספות

• הוסף לסימניות
לדעתי המידע הזה צריך להתקבל רק בפרטי, לטוב ולמוטב.

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה