צלם לחתונה

• פותח הנושא ov
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
האם משהו שמע על הצלם יואב לוי? האם הוא צלם טוב לחתונה? האם התמונות יוצאות טובות? האם בחתונה הוא בסדר, ולא מדי מתנכסס?
תודה!!!

• הוסף לסימניות
מצוין!
תמונות מקסימות
עדין במיוחד.

• הוסף לסימניות
פצצה של צלם!!!
מנסיון!
הוא אדיב, הוא נחמד, הוא תופס תמונות מדהימות ואיכותיות!
כל מה שצריך בצלם!
לאיזה תאריך? הוא בטוח תפוס כבר..
קודם תבדקי אם הוא פנוי ואז אני ימשיך להחמיא...

• הוסף לסימניות
הוא צילם בחתונה של אחותי והתמונות יצאו אחת אחת
אם את רוצה אני אשלח לך דוגמאות של תמונות במייל
הוא קולט מיד מי קשור למשפחה מי כל אחד, הוא מצלם בכיף, מהר, זורם, מסתדר עם כולם, תופס תמונות טובות, לא מעייף בצילומים
בקיצור ממליצה בחום שווה כל אגורה. מנסיון טוב.

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם, הזמתנתי אותו והוא עדיין היה פנוי,

• הוסף לסימניות
האם אכן היית מרוצה?

• הוסף לסימניות
הוא מ-ה-מ-ם!!!
הוא היה בחתונה שלי , של אחי ועוד מעט גם אצל אחותי וגם מהצד השני שלי ב-7 חתונות!
אני מעלה לך כמה תמונות מיוחדות שהוא תפס (שלא כל צלם תופס)
חוצמיזה קיבל כל בקשה, למשל בעלי התעקש על שתי תמונות בלבד בחדר יחוד, ולמרות שלאחי למשל עשה ממש סטודיו, הבין את הבקשה שלו ונעלם אחרי שתי תמונות,
וגם בסוף חתונת אחי בעלי התעקש גם שלא להצטלם עם משפחתי (שהוא חתן ראשון ויש לי המון אחיות) הוא קיבל את זה אפילו שמדובר היה בהשתלתו בתמונה מתמונה אחרת ומדובר בכאב ראש לא קטן.

קבצים מצורפים

• תמונה 160.jpg
    1.8 MB · צפיות: 15
  • תמונה 172.jpg
    3 MB · צפיות: 44

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה