צלם לחתונה

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע חו"ד על צלמי חתונות ברמה גבוהה מאוד.
וכן אם אפשר פרטים מעבר לשמות ז"א טווח מחירים וכו'
תודה ורק בשמחות

• הוסף לסימניות
1500 ש"ח יש כזה דבר??????

אני מחפשת אכות ורמה גבוהה
אני לא מחפשת צלם זול אבל גם לא יקר בטירוף.

• הוסף לסימניות
יש במחיר הזה. לא ברמה גבוהה.

צלמים טובים יתחילו מאזור 2400-2700 ש"ח ועד 2400-2700$.

אין מתאם ישיר בין מחיר לאיכות. וכדאי לבדוק כל צלם לגופו.
לא לפסול צלם ב2500-3000 ולא לצאת מתוך נקודת הנחה שכל צלם במחיר כפול הוא בטוח טוב.
שקולי מיתוג ושיווק כאן הם משמעותיים מאוד- ולא רק שקולי איכות התוצר.

• הוסף לסימניות
יש הרבה צלמים טובים.

מה הסגנון הרצוי? מעיק או זורם? ספונטני או מביים?
מה (בכל זאת) מסגרת התקציב?

• הוסף לסימניות
אני מחפשת סגנון מודרני ויוקרתי ומוכנה לצלם בעד תוצאות בהתאם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י michal;870778:
אני מחפשת סגנון מודרני ויוקרתי ומוכנה לצלם בעד תוצאות בהתאם

מה זה "סגנון מודרני"?

האם מצאנו סוף סוף את החרדים שחושבים שלהצטלם עם פמוטים וספר תהילים בכריכת עור זה לוכזה מרגש ומחפשים הבעה ושמחה ולא רק העמדות מבוימות??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;870783:
מה זה "סגנון מודרני"?

האם מצאנו סוף סוף את החרדים שחושבים שלהצטלם עם פמוטים וספר תהילים בכריכת עור זה לוכזה מרגש ומחפשים הבעה ושמחה ולא רק העמדות מבוימות??

חח... באמת..... ראית פעם תמונה של כלה עם פמוטות וספר תהילים???

לעצם העניין לא ממש ברור לי מה פרוש המונח "סגנון מודרני".
מיכל, מה את מחפשת בדיוק?

• הוסף לסימניות
לוידאו אני אישית ממליצה על מאיר שבח - msphoto - בלע"ז.
הוא מעולה - ויעידו עליו החברים כאן....
כשאת רואה את הסרט, את לא חוטפת סחרחורת כשהוא עובר מהחתן לחברים, ולשאר האירועים בחתונה.......
העריכה שלו גם כן - מהמעולות.
בקיצור מומלץ!!!

מזל - טוב!!

• הוסף לסימניות
ועוד משהו קטן.

בעיני הקטנות אין טעם בגירסאות מוקטנות לאלבומי הורים מעוצבים.

התמונות שזוג מחפש מהארוע והתמונות שההורים מחפשים - שונות מאוד.
יש אלבום שמעביר שמחה רקודים וחברים- וש אלבום מזכרת עם דודה רבקה ודוד חיים שנפטר חודש אחרי החתונה.

אז אפשר לעשות אלבום דיגיטלי גדול- אותו אחרי החתונה יקחו הזוג החמוד בנוסעם להורים- אפשר גם להשאיר אותו חודש עד הבקור הבא. יראו יתרשמו והלאה.
להורים עדיף לעשות אלבום כיסים של 40-72 תמונות עם מה שהם מחפשים ומה שהם רוצים בתמונות.
והנה לך חסכון של 900-700 שקל לאפיקים חיוביים יותר...

• הוסף לסימניות
לצילומי כלה-צלמת ליגה=רבקה אריאל!!!

• הוסף לסימניות
כאן זה פורום צילום מקצועי.
בפורום זה דנים צלמים/צלמות על יצירות פרי עמלם.
יש כאן צלמי חתונות מעולים שפעילים בפורום. שרואים את ההודעות ויכולים לשלוח "מסר"בהודעות אישיות.

כל פרסום יחצנות לצלמים אחרים, יהיה אך ורק בהודעות אישיות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חננוש;870848:
לוידאו אני אישית ממליצה על מאיר שבח - msphoto - בלע"ז.
הוא מעולה - ויעידו עליו החברים כאן....
כשאת רואה את הסרט, את לא חוטפת סחרחורת כשהוא עובר מהחתן לחברים, ולשאר האירועים בחתונה.......
העריכה שלו גם כן - מהמעולות.
בקיצור מומלץ!!!

מזל - טוב!!

תודה! (אין לי מושג מי את)

ולמי שלא מעודכן, msphoto בלע"ז:) מצלם גם סטילס בחתונות כולל כל האופציות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה