צלם מזוית אחרת

• הוסף לסימניות
אני אהבתי, רוצה לשתף :)
מי שיוכל להוריד ולהעלות לכולם זה יהיה נחמד
תהנו

• הוסף לסימניות
מקסים.
רציתי ללכת לתערוכה ולא הספקתי,
תודה על השיתוף

• הוסף לסימניות
באמת מיוחד!!
עין צלומית מדהימה
הייתי שמחה מאד להשתתף בכזו תערוכה

אם אתם יודעים על משהו כזה פעם הבאה,
תעדכנו!!!!!!!

• הוסף לסימניות
איך פיספסתי!
:(

• הוסף לסימניות
התערוכה תימשך עד 15 בינואר
אז עדיין אפשר לבוא..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1488469:
התערוכה תימשך עד 15 בינואר
אז עדיין אפשר לבוא..

כן? היה רשום באתר שזה נסגר ברביעי שעבר..
תודה על העדכון אני אלך בעזרת ה'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shosh22;1488494:
כן? היה רשום באתר שזה נסגר ברביעי שעבר..
תודה על העדכון אני אלך בעזרת ה'.
זה העדכון שאני קיבלתי
ברור שכדאי לברר לפני שהולכים.
למען האמת את רוב העבודות שלו אני כבר מכיר, כך שלא יהיו לי חידושים גדולים בתערוכה, אבל עדיין נראה לי ששווה ללכת.

• הוסף לסימניות
על "עולמות"- תערוכת הצילומים של עזרא לנדאו

העין היא ראי הנפש ועין המצלמה של עזרא לנדאו בהחלט מנגנת על מיתרי הלב.
בצילומיו מתועדים מפגשים בלתי אפשריים בין עבר עתיק לבין הווה רועש ועכשווי, בין אנשים ממגזרים ותורות חיים שונות, בין עיר לתושביה, בין רוח לחומר.
בקומפוזיציות מדויקות, שלעתים קשה להאמין שאכן התרחשו במציאות, מציב לפנינו עזרא לנדאו את היופי, הכאב, והאבסורדיות בישראל 2014.
מסמטאות מאה-שערים והעיר העתיקה בירושלים ועד לעמדות צה"ל בעוטף עזה, תופס לנדאו רגעים קטנים שאומרים כל כך הרבה עלינו, כחברה וכיחידים. רגעים קטנים גדולים.

הנישות שאליהן יש לעזרא לנדאו גישה מיוחדת, כצלם חרדי, נותנות הצצה לעולם שלם שאינו גלוי לרבים אחרים: חצרות חסידיות, תלמודי תורה, מגרשי משחקים, חצרות אחוריות. עינו הרגישה קולטת ומעבירה הלאה מסרים בלתי מילוליים אודות התמודדויות, אתגרים, חומות וגשרים.

בכל אחד מן הצילומים מבקש הצלם מאתנו, הצופים, לפתוח את העין. לפתוח את הלב.

פתיחה: יום חמישי, 4.12, י"ב בכסלו, בשעה 20:00
נעילה: יום רביעי, 31.12, ט' בטבת
שעות הפעילות: ימים א'-ה : 08:00-20:00, יום ו': 09:00-12:00
הכניסה לתערוכה חופשית.
(כניסה לשאר תערוכות המוזאון בתשלום).

• הוסף לסימניות
אם משהו מברר בוודאות שהתערוכה עדיין מתקיימת
אשמח שיעדכן כאן.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
באיזה מקום?
באיזה עיר זה??????

• הוסף לסימניות
מדהים!!! ממש התחברתי לסגנון!
תודה אפרת :)

והתוכניות של יוני פשוט מרתקות

• הוסף לסימניות
עזרא החזיר לי מייל שהתערוכה ימשך עוד שבוע לפחות
כל היום עד השעה 8 בבוקר
בע"ה נבקר שם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה