מידע שימושי צלם משה הולצמן

• פותח הנושא 122
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
עוד מישהו מכיר אותו??

• הוסף לסימניות
אני לא מכירה- אבל ראיתי תמונות שלו- לדעתי מאלפווותתת!!!
כל מי שראה אותם אמר "וואווו" גם כאלו שלא ממש מבינים. כל תמונה הייתה ממש מושקעת.

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת להמלצות
גם נעים מאוד לעבוד איתו, חוץ מהכל

• הוסף לסימניות
מומלץ ביותר!!!

• הוסף לסימניות
אם אפשר ביקורות לשלוח בפרטי
זה סתם מוציא שם רע, וחבל

ואז עוד כמה חודשים מישהו יחפש מידע עליו ויראה אשכול מלא בהמלצות חמות....

הוא לא יודע שבאישי התקבלו עליו פי כמה וכמה דיס המלצות......

*זו הערה כללית לכל עניין ה- 'המלצות פה, דיס באישי'.
ממש לא בקשר להולצמן.
לפעמים זו ממש הטעיה!

מה שכן, אפשר לכתוב 'יש לי דיס. פירוט באישי' וכך אם זה רלוונטי למישהו - הוא יוכל לשאול את המתלונן מה בדיוק הפריע לו.

אגב, משה הולצמן היה הצלם בחתונה שלי.

בכללי הייתי מרוצה מלבד הפוזות וההעמדות בתמונות... כדאי אולי לדבר איתו על זה מראש.
כמובן במידה וזה לא השתנה מאז....

• הוסף לסימניות
תותח חבל"ז!
יש עוד מישהו בסגנון שלו?

• הוסף לסימניות
מקפיצה
יש למישהו פרטי קשר שלו?
פלאפון/מייל?
תודה

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מה המחירים שלו פחות או יותר

• הוסף לסימניות
צילם אצלנו לפני 9 שנים, היינו מאוד מרוצים,
גם מהיחס ומאוד מהאיכות והרמה,
מאמינה שמאז הוא עלה עוד ברמות.

לגבי פוזות- תמיד צריך לתאם עם צלמים מה מקובל עלינו ומה לא, אחרת....

• הוסף לסימניות
יש כאן למישהו את המייל שלו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה