צלם/צלמת-הזדמנות מיוחדת>>>>>>

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• פרוג0.png
    KB 358 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
פרטי גם אפשר?
אני לא צלמת אבל רוצה אלבום....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צקצוק;1062091:
פרטי גם אפשר?
אני לא צלמת אבל רוצה אלבום....

אני גם..מצטרפת לשאלה כאן

• הוסף לסימניות
כרגע, מיועד לצלמים וצלמות בלבד
במידה ויש לכן תמונות של צלמת באיכות מעולה+אישור הצלמת לכך שאוכל לפרסם את האלבומים תוכלו לשלוח לי למייל חלק מהסט בקטן ואראה אם הסגנון הזה מתאים לי.

מטרת המבצע הזה הוא להוסיף למאגר שלי עבודות ברמה גבוהה (מתחיל בתמונות איכותיות) ובעיקר הצלם/ת מרויחים את העיצוב בעלות מינימלית וכן קרדיט בכל פרסום אלבום שכזה. (את עלות העיצוב הלקוח משלם, כך שמה שהצלם מרויח זה פרסום חינם :))

לקוחות רבים שואלים אותי אם אני ממליצה על צלמת מסויימת, זו ההזדמנות.

תודה לכל הפונים, אני משתדלת לחזור לכולם בהקדם האפשרי.

• הוסף לסימניות
ממשיכים...​
עיצוב אלבומים דיגיטליים במחירים מיוחדים
בתמורה לאישור פרסום האלבומים
התאמה לסגנון הלקוח

זקוקה בדחיפות לעוד סטים לגלריה לאתר שאמור לעלות בקרוב בע"ה

לשאלות שנשאלתי:
לא יפורסם בפייסבוק!!
ינתן קרדיט ברור
(יתכן שתהיה פינת פרסום מתחלפת לצלמים/ות שישתתפו)
מחיר מיוחד!!!

בהצלחה לכולם!!!

קבצים מצורפים

• Continue.png
    KB 250.8 · צפיות: 14

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה