מידע שימושי צלמון או עמוד

• הוסף לסימניות
נחל עמוד יש זרימה?
ומה עם נחל כזיב חרדלית הוא גם קרוב לכרמיאל כדאי ללכת אליו??

איך מגיעים מהחוף השקט לכרמיאל?כמה זמן נסיעה?

• הוסף לסימניות
מאד חשוב לי לדעת האם בצלמון יש עכשיו מים? והאם הוא מסלול שווה?

אנחנו נהיה השבוע בכרמיאל ומאד יעזור לנו מידע עדכני בנושא.

תודה
נחל עמוד הרבה יותר טוב!

• הוסף לסימניות
היינו היום בנחל צלמון
ומאד מאד נהנינו
יש שם 2 בריכות עם מים
מסלול קל, לא ארוך ונעים מאד.

• הוסף לסימניות
היינו היום בנחל צלמון
ומאד מאד נהנינו
יש שם 2 בריכות עם מים
מסלול קל, לא ארוך ונעים מאד.
@מושית, זה אומר שהנחל לא מזוהם?
הכניסה עולה כסף?
מתאים לעגלת ילדים?
זה דחוף לי, כי אני רוצה עכשיו להזמין מקום ליד זה כדי לבקר בנחל, ויש לנו תינוק.

• הוסף לסימניות
הכניסה עולה כסף?
מתאים לעגלת ילדים?
לא עולה כסף
ראינו כאלו שעשו את זה עם עגלת תינוק אבל זה לא כ"כ נוח, עדיף לקחת את התינוק על הידיים.
זה מסלול מאד קל.
עם ילדים קטנים לקח לנו בערך רבע שעה לרדת עד לנחל ומשם אתם מחליטים עד לאיפה להמשיך

• הוסף לסימניות
הכניסה עולה כסף?
מתאים לעגלת ילדים?
יש 2 ברכות מים ממש יפות
מסלול נעים מאד ונוח בעיקר לילדים.
שווה כל דקה.
חזור קצת בעייתי בקשר לתחבורה.
כי התחנה בסוף המסלול לא קרובה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

אשמח לשמוע האם יש עוד מישהו שנתקל במקרה כזה ויש לו מידע שיעזור לי
אנחנו גרים בקומה לא נמוכה בבנין, לצורך הרחבת הדירה שלנו נאלצנו לבנות מעטפת לשכנים מתחת
יש לציין שהשכנים לא הוציאו היתר, אנחנו בבקשה להיתר שלנו ביקשנו מעטפת בקומת השכנים
יש בינינו הסכם חתום שכל עוד השכנים לא מוציאים היתר/משתמשים במעטפת הם לא צריכים לשלם לנו על המעטפת שבנינו להם (כולל ממד!!!)
פתאום צצה בעיה בדוגמת חברת פינוי בינוי שרוצה להיכנס לבנין שלנו
היום הגיעו נציגים וכשהצפתי את השאלה, מי יזכה אותי על מעטפת, אמרו לי נציגי החברה שאין שום סעיף שבעצם אפשר להכניס את זה תחתיו
השכנים יקבלו את מקסימום המטרים ולא בגלל המעטפת
ואני בעצם יוצא ששילמתי הון לריק ולא אזוכה על זה לעולם
(אציין שכשבניתי תמיד חשבתי שבאזשהוא יום מישו ישתמש בהרחבה וכן יחזיר לי את המעטפת)
האם באמת אין שום סעיף לזה?
הרי מגיע שמאי לבניין שנותן שמאות בניה לדוגמא, הוא ייתן גם על הדירה שלי, אז הוא לא יכול לתת גם על המעטפת שנבנתה ולצפר אותי עליה?

וכן אשמח לשמוע ממביני דבר איך והאם שווה לחלק שטח דירה גדול בפינוי בינוי ל2 דירות?
0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה