צלמות ברמת אמנות? נעים להכיר!!

• פותח הנושא s.w
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני שמחה לשתף אתכם אתר של עמותה מדהימה -
שהרימה את הכפפה ויצרה בית לאמנית החרדית.

מי שרואה את עצמה ברמה המתאימה. ויש לה מה להציג בגלריה המשובחת של העמותה,
מוזמנת להצטרף.
http://www.ysviva.org/

עמותה למען עידוד ופיתוח תרבות האמנות בציבור החרדי. והאמנית החרדית.
מקום ראוי ואיכותי להציג את יצירות. ובהמשך תערוכות, גלריות ,
ובחזון - מוזיאון חרדי ראשון בעולם!

באנה, הצטרפנה להצלחה.

• הוסף לסימניות
אתר יפיפה עם יצירות אומנות מדהימות!
בהצלחה:)

• הוסף לסימניות
ומה עם האמנים?

• הוסף לסימניות
לאמניות חרדיות אין כמעט מקום ראוי להציג יצירות, האישה בשונה מגבר לא יכולה להחשף בתמונה או בכתבה בעתון. מי שמכירה תערוכות וגלריות יודעת שרובן פתוחות בשבת או מציגות דברים שהסלידה יפה להם. ולכן העמותה באה לתת מענה ולצורך שקיים בציבור שלנו הן מבחינת האמנים והן מבחינת הקהל החרדי שרוצה להנות מאמנות ואין לו איך. למשל כמו מוזיאונים - אוירה חילונית או כפרנית וכדו'...

• הוסף לסימניות
אני לא מבין את ההבדל... איפה האמן החרדי מציג את עצמו? איפה יש ריכוז של אמנים חרדים?

• הוסף לסימניות
אני יודעת שיש את מיזם של איקא ישראלי - לציירים חרדים. וחוץ מזה יכול להיות שאתה צודק וישם מקום להתפתח ולגדול בתחום. ואפשר לפתוח ולייסד עוד יוזמות מבורכות כאילה במגזר שלנו.

• הוסף לסימניות
גם אני קיבלתי במייל קישור לאתר, יופי של רעיון, יש שם עבודות מדהימות.
שוקלת להצטרף גם.

• הוסף לסימניות
קצת מסובך האתר.
ניסיתי להתרשם מהעבודות בגדול ולא הצלחתי.

הלוגו ממש אבל ממש לא מתאים לאמנות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1289707:
קצת מסובך האתר.
ניסיתי להתרשם מהעבודות בגדול ולא הצלחתי.

הלוגו ממש אבל ממש לא מתאים לאמנות.

עכשיו תפסתי מה עיצבן אותי בעין. :)

חוץ מזה אתר מהמם. מעניין מאוד להתבונן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה