צלמות הולכות יחפות???

• הוסף לסימניות
תגידו, גם אצלכן הילדים שלכן לא מצולמים כמעט, בגלל שהתאורה לא טובה, התמונה לא תצא מספיק מקצועית, ואם כבר אצלם אותם בסטודיו אבל עד שאארגן אותם ואת הסטודיו יאבדו סבלנות, וחוצמיזה הם לא יהיו טבעיים, רבים, משתוללים כמו שהם בחדרם (מהפחד על הציוד של הסטודיו)?
או שרק אני מוזרה...:mad:

• הוסף לסימניות
אני כל כמה חודשים לוקחת את הילדים שלי לצלמת מקצועית ומשקיעה בהם עד הסוף. הצלמת- למי שמתעניין- רוזמרין.
ואני מתייחסת לצילום בשיא הרצינות כמו לכל לקוח רגיל. מקדישה זמן, ושמה את השאר עם ביביסיטר.
אחרת- אין סיכוי.
אבל אז מתחילה הבעיה- איזה תמונה לבחור?

• הוסף לסימניות
אני מצלם את הילדים שלי כל הזמן. עם פלאשים בלי פלאשים בבית או בחוץ.
אין מצב שאני פותח סטודיו בשבילם- רק בשבילי אם אני מנסה רקע חדש או שיטת תאורה אחרת.

התוצאות משביעות רצון ב"ה את אשתי וזה מה שחשוב.
גם מהפידבקים שאני מקבל מהסביבה ומהחברים בפייסבוק כנראה שזה עושה את העבודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;900774:
אני מצלם את הילדים שלי כל הזמן. עם פלאשים בלי פלאשים בבית או בחוץ.
אין מצב שאני פותח סטודיו בשבילם- רק בשבילי אם אני מנסה רקע חדש או שיטת תאורה אחרת.

התוצאות מסיעות רצון ב"ה את אשתי וזה מה שחשוב.
גם מהפידבקים שאני מקבל מהסביבה ומהחברים בפייסבוק כנראה שזה עושה את העבודה.

יש לך נס...
היא לא נעלבת כשאתה לא עושה במיוחד בשבילה או בשבילם???;)

• הוסף לסימניות
בתחילה כשרק התחלתי הסנדלר באמת הלך יחף אבל היום אני משתדלת כל 3 חודשים(לכבוד כל חג...) לקחת אותה לסטודיו או לטבע במיוחד בשביל צילומים,עם כל האביזרים והציוד.הבעיה היא בעיצוב האלבום הדיגיטלי שאני בחיים לא מגיעה אליו...
חוצמזה ביום יום אני מצלמת אותה בלי סוף באייפון.ובטיולים במצלמה המקצועית אבל בלי להתאמץ ובלי פלש נייד.כמו תמונות משפחתיות אבל רק קצת יותר טובות(בכל זאת מצלמת בידני)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;900788:
יש לך נס...
היא לא נעלבת כשאתה לא עושה במיוחד בשבילה או בשבילם???;)

היא לא רוצה את זה....

• הוסף לסימניות
לשאלתך...
מצורף קולאז שבנוי מתמונות שצולמו במשך שנה שלמה :)
כל חודש תיקייה נפרדת,וגם בפנים מחולק לנושאים..
יש עוד ה-מ-ו-ן תמונות חוץ ממה שמופיע כאן..זו רק טעימה :D (350 למי ששאל)
אז אפשר לומר שאני לא הולכת יחפה.....;)
אבל כמובן שלא כל התמונות מצולמות בסטודיו,ולא הכל מושלם,לפעמים מצלמים סתם ב'שלוף' בשביל המזכרת...

קבצים מצורפים

• קולאז2.jpg
    KB 247 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
רעיון נחמד, האמצעית קצת צהובה...:)

• הוסף לסימניות
אני דוקא ממש אוהבת לצלם אצ ילדי, הבעיה שאני חייבת עוד מישהו איתי...... בעלי או אחותי או מישהו. אני פשוט לא משתלטת גם לצלם ולהפעיל את הסטודיו וגם לשמור על הגדולה שלא תשתולל או תבדוק איך הפלאש עובד או תשרוט את הקטן... היא מרגישה יותר מדי בבית..

• הוסף לסימניות
עם ילד אחד זה לא כ"כ קשה אך עם יותר זה קצת מורכב להיות גם אמא וגם צלמת לכן אני מצלמת בזמן שבעלי פנוי ובצורה מתוכננת מראש
חוץ מזה לכל דבר חדש בסטודיו הן הדוגמניות הראשונות... פעם בת ה4 אמרה לי "נכון נס שיש לך ילדות שאת יכולה לנסות עליהן דברים..."

• הוסף לסימניות
צילומים יש , רק השאלה עד מתי הם נשארים במחשב לצורך עריכה וכו'
ומתי יודפסו?? ה' יודע...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י *לאה;900946:
רעיון נחמד, האמצעית קצת צהובה...:)

את לא רואה שזה בחדר לידה? זאת התאורה....

• הוסף לסימניות
זה לא תירוץ טוב לWB לא מדוייק...

• הוסף לסימניות
לגדול שלי עוד יש כמויות תמונות מיום אחרי הלידה (נולד בשבת והברית ג"כ בשבת...) והפדיון וכל פיפס עוד איכשהו תועד, אמא שלו עוד היתה משועממת עד שאח שלו הצטרף שנה אחריו... נס שצילמו אותו מיד כשנולד, כי אחרת היה בטוח שאומץ בשנתו הראשונה...
תיעוד!!! וכמובן לא אני צילמתי...
זה כמובן מצלמה פשוטה, לא הבאתי את המקצועית איתי, מהפחד שאחת מ"בנות דודינו" תחמוד אותה לעצמה...

קבצים מצורפים

• IMG_0002.JPG
    2.7 MB · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;901101:
זה לא תירוץ טוב לWB לא מדוייק...

מסתבר שלא היתה היא שצילמה....
אז מה אפשר לדרוש ממישהו שלא יודע לצלם?
אה, אולי היא לא ערכה?

• הוסף לסימניות
"את הנעליים הראשונות שאני מייצרת כל עונה הם עבור ילדי :) "
אם אני לא מצלמת אותם, בשביל מה אני צלמת???
זה אחד הפלוסים הגדולים במקצוע הזה, שבעניין התמונות לילדים אני מסודרת..
כל מסיבה כל יציאה, זה סיבה למסיבה.
למדתי להוריד מינון בנושא "המקצועי" ולדעת שגם תמונות משפחתיות- ברמה בינונית, שווה את המזכרת.
(בניגוד ל: התאורה כאן לא מספיק טובה אני מעדיפה לא לצלם, השיער של הילד לא ממש מסודר, איך אני אצלם ככה? וכו')

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;901103:
לגדול שלי עוד יש כמויות תמונות מיום אחרי הלידה (נולד בשבת והברית ג"כ בשבת...) והפדיון וכל פיפס עוד איכשהו תועד, אמא שלו עוד היתה משועממת עד שאח שלו הצטרף שנה אחריו... נס שצילמו אותו מיד כשנולד, כי אחרת היה בטוח שאומץ בשנתו הראשונה...
תיעוד!!! וכמובן לא אני צילמתי...
זה כמובן מצלמה פשוטה, לא הבאתי את המקצועית איתי, מהפחד שאחת מ"בנות דודינו" תחמוד אותה לעצמה...

חחחחחחחחחח
התינוק נראה עם לכה אדומה על הציפורניים.......

• הוסף לסימניות
לפני התחלתי ללמוד צילום לא היה עובר שבוע בלי תמונות של כל מה שהבנות שלי עשו. עכשיו אני מצלמת הרבה פחות, רק תמונות שאני מתכננת מראש, וזה ממש חבל!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה