דרוש מידע צלמות יקרות,האם ניתן לצלם על כל רקע ואח"כ עבד עם רקע שרוצים???

• הוסף לסימניות
אני מעונינת לצלם את החלבנים שלי על רקע של רפת וכרגע זה לא אקטואלי.
שאלתי היא :אם ניתן לצלם כעת על סתם נוף-בנינים וכד' ואח"כ בעיבוד-לשים רקע אחר שיראה מקצועי, כאילו כך צולם מלכתחילה
שייך????????
תודה.

• הוסף לסימניות
אני מעונינת לצלם את החלבנים שלי על רקע של רפת וכרגע זה לא אקטואלי.
שאלתי היא :אם ניתן לצלם כעת על סתם נוף-בנינים וכד' ואח"כ בעיבוד-לשים רקע אחר שיראה מקצועי, כאילו כך צולם מלכתחילה
שייך????????
תודה.

אם את הולכת לעשות כזה דבר,
כדאי לך לצלם על רקע חלק לגמרי, ולהקפיד שלא יהיו בנינים, עמודים וכו' מאחורה.
כך יהיה אפשר 'לחתוך' אותם מהרקע ולשתול ברקע אחר.

• הוסף לסימניות
זה מצריך עבודה מאד מדוייקת
וכמו שאמרו לך עדיף רקע חלק
ואם יש לך תמונה שאת חולמת עליה להשתלה תשימי אותה מול עינייך ותראי איזה זוית מתאימה
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
זה מצריך עבודה מאד מדוייקת
וכמו שאמרו לך עדיף רקע חלק
ואם יש לך תמונה שאת חולמת עליה להשתלה תשימי אותה מול עינייך ותראי איזה זוית מתאימה
בהצלחה!

עכשיו אני חושבת על רעיון הפוך,
תצלמי אותם איפה שנראה לך, ותשתילי בתמונה רפת... מסתמא יהיה לך יותר קל,
לגזור מדויק רפת מתוך רקע לבן הרבה יותר קל, מאשר שערות של ילדים על כל רקע...

• הוסף לסימניות
היום ב4 זה מידי מאוחר לצלם?
כי מחר יהיה יותר מעונן-לפי העיתון.....
אני לא מבינה בעיבוד תמונות
מעונינת לצלם ב G9 שיש לי ואח"כ לשלוח לעיבוד
השאלה מה זה דורש ממני כרגע?
אשמח לשמוע מכן מקצועיות.

• הוסף לסימניות
אם עוד לא צילמת- תדאגי שהרקע מאחורה לא יהיה בצבע של המצולמים- שיהיה הבדל ברור שיתפס בקלות במצלמה (אם הילד עם חולצה לבנה- לא לצלם על רקע לבן.)
כמו כן עדיף לצלם את הילד שיש מאחוריו חלל ריק עד הקיר/ האלמנט שמאחוריו. ולא צמוד אליו

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבות שהחכימו אותי בענין......
בסוף...... בשניה האחרונה ,יחד עם טיפות הגשם, יצאתי לצלם ברפת....
עם מצלמת G 9 שלא מספיק מכירה לעומק
אבל בס"ד יצאו תמונות מקסימות
ואשמח שוב לשמוע-איך ניתן לעבד אותן למקסימום.
הילדים כל הזמן זזו והיה קשה לתפוס חדות.
השתמשתי ב AV וב P

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה