צלמות ניו בורן? בשבילכן-

• הוסף לסימניות
קורה לכן לפעמים שאתן מצלמות תינוק ובתמונה אחת מהידיים שלו בצבע סגול?

הצלחתי לעלות על נוסחת קסם שפשוט משנה את הצבע לצבע עור, אני מעלה הדרכה ללא תמונת פנים אין לי אישור פרסום (או יותר נכון לא אישרו לי את הפרסום)

אז הנה:
זו התמונה המקורית:
צפה בקובץ המצורף 283195

התחלתי דבר ראשון לעבוד כך:
בadjustments השתמשתי בcurves והבהרתי עד לגוון עדין יותר הוספתי מסכה ו"גיליתי" עם מברשת שחורה מרוככת את כל התמונה חוץ מהיד

כך זה היה נראה:
צפה בקובץ המצורף 283196

השתמשתי ב color balanceהעברתי לתכלת ולצהוב עד שהיד דמתה לרעותה, שוב הוספתי מסכה ו"גיליתי" בעזרת מברשת שחורה מרוככת

איך זה, מושלם, לא?
צפה בקובץ המצורף 283197

ועכשיו אני ממשיכה לערוך...

קבצים מצורפים

• 1.png
    1.png
    KB 292.8 · צפיות: 21
  • 2.png
    2.png
    KB 282.4 · צפיות: 19
  • 3.png
    3.png
    KB 272.6 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
חשוב מאוד להניח את התינוק בצורה שלא תעצר זרימת דם

• הוסף לסימניות
ברור, בשעת מעשה לא ראיתי את זה כך, ולהפך, זו היתה תנוחתו הטבעית, ברגע שנגעתי לו בראש הוא הכניס את 2 ידיו מתחת.
מדובר בתמונה יחידה, והבאתי הצעת תיקון בכזה מקרה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה