עזרה צלמים/ות אני צריך עזרה בנושא תאורה

• הוסף לסימניות
יש לי חבר שמוסר הרצאות בזום וכדי שיראו אותו טוב ולא יהיה חשוך, הוא שם עמוד תאורה מולו
רק שמסתכלים עליו רואים הכל שרוף מאחורה וזה מסנוור בעין ומאחורה אין קיר לבן אלא בריקים בצבע שמנת לבן
מה אפשר לעשות כדי שזה לא יסנוור בצפיה בזום ?

• הוסף לסימניות
לעניות דעתי הוא צריך לשים את העמוד מהצד
אבל דעתי בנושא התאורה עניה ביותר.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם
אבדוק איתו את ההצעות
אשמח לעוד עצות מה לעשות, כי אני רוצה שיהיה לי הרבה פתרונות שנוכל לנסות אחד אחרי השני לראות מה הכי טוב

• הוסף לסימניות
כך זה נראה בשידור מצד הצופה
איך פותרים את הרקע השרוף בוהק מאחורה ?
צילום מהזום.jpg

• הוסף לסימניות
זה אחרי ששניתם את כיוון התאורה לפי מה שאמרו פה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לפני
זה לא בדיוק מולו אלא זה עומד בצד בפינה לא ממש לצידו
לפי מה שאני יודעת זה צריך להיות באלכסון אליו..
אלכסון מהצד ומהגובה-למעלה כאילו...

• הוסף לסימניות
לפי מה שאני יודעת זה צריך להיות באלכסון אליו..
אלכסון מהצד ומהגובה-למעלה כאילו...
זה באמת באלכסון
הגובה אמור להיות גבוה יותר שיאיר כלפי מטה ?

• הוסף לסימניות
ניסינו עם תאורה בצד ותאורה למעלה ועם תאורה ובלי תאורה ועדיין רואים רקע לבן שרוף
מה אפשר לעשות ?
אולי לשים איזה רקע מאחורה ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה