מצלמה צלמים/ות- יש לכם דקה בשביל לעזור לי לבחור מצלמה?

• הוסף לסימניות
ומה לגבי הGH5 שיואל ארלנגר ממליץ? מה המחירים?
אם הבנתי נכון, אז זה נע מ6300 ומעלה, היא נראית ממש מעולה, קראתי ביקורות שם קראו לה 'המלכה של היוטיוברים'- אז זה אומר שהיא מצלמת וידאו טוב מאד גם בתנועה לא יציבה ותוך כדי הליכה, ולגבי הסטילס קראתי גם ביקורות טובות. בקיצור היא עשתה לי חשק אבל המחיר שלה גבוה מאד וזה עוד בלי עדשה----

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהסדרה המקצועית ממש של קנון כבר יש את מה שאני קניתי ב- 6,000 רק גוף - בכמעט חצי מחיר, ואז עם עדשה יחסית זולה ומוכרת את יכולה לצאת באיזור המחיר שכתבת.
לי יש את 6D. את יכולה לקנות אותה היא מעולה או לקנות מהסדרה הקודמת לה, שזה ה- 60 או ה- 80 והם מעולות גם עד כמה שידוע לי.
בהצלחות!
ותראי תוצאות אח"כ ;)

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהסדרה המקצועית ממש של קנון כבר יש את מה שאני קניתי ב- 6,000 רק גוף - בכמעט חצי מחיר, ואז עם עדשה יחסית זולה ומוכרת את יכולה לצאת באיזור המחיר שכתבת.
לי יש את 6D. את יכולה לקנות אותה היא מעולה או לקנות מהסדרה הקודמת לה, שזה ה- 60 או ה- 80 והם מעולות גם עד כמה שידוע לי.
בהצלחות!
ותראי תוצאות אח"כ ;)
בחיפוש בגוגל כתוב שהיא DSLR, יש לי חרדות מהן :(

• הוסף לסימניות
בחיפוש בגוגל כתוב שהיא DSLR, יש לי חרדות מהן :(
אה חחח אז אין לי איך לעזור לך.
אם את רוצה המלצה למצלמה ביתית מעולה ממליצה מאד על הסדרה של קנון ה- 720 או 610 וכל אלו... (SX)
מעולות + +

• הוסף לסימניות
אם את רוצה המלצה למצלמה ביתית מעולה ממליצה מאד על הסדרה של קנון ה- 720 או 610 וכל אלו... (SX)
מעולות + +
לא אני רצינית... חח אני צריכה וידאו טוב והDSLR גם סאונד גרוע וגם רועד, בקיצור מפחדת :(
לגבי מה שיואל ארלנגר כתב- את מכירה? או משהו בסגנון כזה אולי קצת יותר זול?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מעולות + +
אם כבר את מדברת על הסדרה הזו, אז עדיף סדרת G9 G7 או G1
יותר ברמה מהsx
חיישן גדול יותר, צמצם גדול
לי יש G9 והיא הרבה יותר טובה מהSX למינהם

• הוסף לסימניות
יש לך המלצה ספציפית?
לי יש את הGH4 הוא בגדול כמו ה-[רק שלי יותר ישן..]
ומה לגבי הGH5 שיואל ארלנגר ממליץ
אני אישית ממליצה מאדד
מצלמה איכותית קלההההההההההה הרבה יותר מכל המצלמות מראה-כמו קנון וניקון ...
שלדעתי תוך שנה שנתיים כל המצלמת מראה יהיה חבל עליהן..:rolleyes:[אני צודקת?:eek::eek:]
העדשות שלה הם גם יחסית קטנות וקלות
אבלל יקרות מאדדדדד:( אני עכשיו רוצה לחדש ואין כ"כ הרבה אופציות וזה נורא מעצבן
מצד שני עדשות חדות מאד

• הוסף לסימניות
מקפיצה את ההודעה, כי עודני בהתלבטויות וחוסר בהירות.
בדקתי קצת בעזרת המידע שקיבלתי כאן, ונראה שמירורלס יכולה להיות רלוונטית עבורי בזכות המשקל הקל יותר וגם בזכות צילום וידיאו ב4K שלא ראיתי באף מצלמת רפלקס אחרת.
אין לי תקציב לGH5.
האם תוכלו להמליץ על מצלמות אחרות טובות דיין?
האם ההבדל במשקל זניח ואני סתם נתפסת עליו?
מדגישה שוב שחשוב לי שגם הסטילס יהיה ראוי, ועם אופציה להתפתח ולהתקדם.
תודות!

• הוסף לסימניות
אני מתעניינת בצילום סטילס ווידאו, לא למטרות מקצועיות- אלא לתחביב.
אני אוהבת צילום ועריכה, למדתי את התחום (קצת) אבל זה לא המקצוע שלי ולכן אני לא רוצה להשקיע במצלמה יותר מ4-5 אלף. אני גם די חובבנית (באופן רשמי) אז אין לי כל כך עצבים לכוון וויט באלאנס, טמפרטורות וחשיפה, וכל העסק. אני צריכה מצלמה נגישה בשביל מישהו עם צד פיזי קטן, שגם האוטומט שלה יצלם מעולה.
העיקר שיהיה סאונד טוב, צילום וידאו איכותי, וכמובן תמונות טובות.
אני אקח אותה איתי הרבה לטיסות וכדו', אז לא משו מסורבל, כן?
יש לכם דגם של מצלמה מומלצת עבורי?
אשמח אם תעזרו לי להתמצא בסבך הנוראי הזה.... :)
תודה מראש ושבת שלום!
קניתי לא מזמן CANON G9X, והיא ממש מיוחדת באיכויות שלה.
היא אמנם ממשפחת הקומפקטיות הטובות, אך לא נופלת באיכויות שלה ממקצועיות.
כמובן שיש בה אפשרות לצילום ידני ממש, כולל הכל.
יש בה עברית מלאה, חיבור למחשב, לפלאפון, בלוטוס, וכו' וכו'.
מסך מגע ענק ומפנק.
מכיוון שאני גם כן חובבן וצריך מצלמה לטיסות וטיולים, אשמח להמליץ עליה.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
לו אני במקומך, לא הייתי חושב פעמיים, והייתי קונה את סוני RX100 דור אחרון עם עדשה 24-200.
לא המצלמה הכי טובה ביחס לאחרות שהציעו כאן, אבל המצלמה שיהיה לך הכי כייף לסחוב לכל מקום, לצלם, ולהנות המתוצאות.
כמובן שהיא מצלמה מעולה.

• הוסף לסימניות
תודה לכל הממליצים,
זה יהיה יותר מדי לבקש שתעלו תמונות, כדי שנוכל להשוות קצת?

• הוסף לסימניות
תודה לכל הממליצים,
זה יהיה יותר מדי לבקש שתעלו תמונות, כדי שנוכל להשוות קצת?

מצטרפת לתודה.
וגם אני אשמח לראות תמונות.

למרות שמניחה שבכל מקרה זה תלוי הרבה גם במצלם ובמקצועיותו. [ובעיבוד...]

• הוסף לסימניות
ה 80d פפצה.
היא הרבה יותר מהדרישות שלך. היא הרבה יותר מחובבנית. והווידאו שלמות!!
כמובן תמיד אפשר לשאוף לעוד. אבל היא ממש פצצה!!
אם תירצי אוכל לשלוח לך במייל הסרטות תמונות וכו'

• הוסף לסימניות
ה 80d פפצה.
היא הרבה יותר מהדרישות שלך. היא הרבה יותר מחובבנית. והווידאו שלמות!!
כמובן תמיד אפשר לשאוף לעוד. אבל היא ממש פצצה!!
אם תירצי אוכל לשלוח לך במייל הסרטות תמונות וכו'
אשמח!
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
ולגבי ה80D
קחי בחשבון שהיא שוקלת...
זה משקל מורגש-אמנם תלוי בסוג העדשה ועדיין...
לא בטוחה שמצלמות פשוטות יותר לא יעשו לך עבודה נהדרת,

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
80D ללא ספק, כבדה למי שלא רגיל למקצועית אך קלה יחסית למצלמות אחרות. ואפשר להוציא ממנה איכויות מעולותתת. והאוטומטי שלה מעולה. למרות שאני ממליצה להתגבר על העצלות וכן ללמוד להשתמש בm ולהגדיר חשיפה צמצם וכו בעצמך.
אם תרצי אני גם יכולה לשלוח לך וידאו מה80D.. רק אם את צריכה.
ובקשר לסאונד, אין מה לעשות. אם את אומרת שזה לתחביב אבל את גם רוצה מקצועניות צריך להשקיע בציוד סאונד. שגם הוא עולה עולה.
אבל לא ידוע לי שיש מצלמות שאין בהם סאונד באיכות ברירת מחדל. שמישהו יעדכן אותי?

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה