צלמים יקרים!! דרושה תמונה!

• הוסף לסימניות
אני זקוקה בדחיפות (בתשלום, אל דאגה ;)) לתמונה של: מאה שערים - גאולה - בית ישראל והאיזור ביום/לילה עם דמויות / בלי, חגיגי / יום חולי.
בקיצור אם יש לכם במאגר תמונה שעונה על אחד או יותר מהקריטריונים הנ"ל אשמח אם תצרו עימי קשר בהקדם

• הוסף לסימניות
אבל למה להספים לנו את תיבת ההודעות הפרטיות? לא מספיק לפתוח שרשור פה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה אריאל;559249:
אבל למה להספים לנו את תיבת ההודעות הפרטיות? לא מספיק לפתוח שרשור פה?

אדרבה ואדרבה
אם יותר קל לכם. אז גם לי זה עדיף. העיקר הוא שזה דחוף מאוד!!! הבנתי שקשה להשיג תמונות מהפורום אז אני מנסה בכל דרך אפשרית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אילנית;559260:
לא. אם היו לי תמונות כאלה למכירה, את חושבת שהייתי מונעת אותן ממך?
[להבהרה: אין לי בכלל תמונות כאלה, לא למכירה ולא לא-למכירה. אני לא מצלמת כמעט נופים, בטח לא נופים אורבניים. אני צלמת אירועים ומשפחה, כלומר פורטרטים בסטודיו ובחוץ.]

• הוסף לסימניות
בס"ד

שלחתי איזה 10 קישורים משנתיים צילומים.
מקווה שתמצאי משו שתחבבי.

רבקה, תודה.

• הוסף לסימניות
בית ישראל

קבצים מצורפים

• 1313.jpg
    KB 115.7 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
ROT זה לא בית ישראל אלא מאה שערים - רח' סלנט כמדומני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אילנית;559297:
ROT זה לא בית ישראל אלא מאה שערים - רח' סלנט כמדומני.
דוקא לא.
זה נראה לי כן בית ישראל!

• הוסף לסימניות
לברוך יערי יש אוצרות מדהימים מאזורים אלו!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה