צלמים משתמשים בפרספקס?

• הוסף לסימניות
מעוניין למסור 7 לוחות פרספקס לבן חלבי בגודל 61X61 ס"מ עובי 4 מ"מ
לצלם שיש לו שימוש בזה.

• הוסף לסימניות
לא באלי לפתוח תחנת חלוקה...:)
מעדיף לתת לאחד את כולם ושיחלק לחבריו הצלמים.

• הוסף לסימניות
לא אכפת לי להיות תחנת חלוקה
גם אני אשמח לכמה
איך זה יכול להגיע אלי?

• הוסף לסימניות
בשעות העבודה - בת"א
בערב - בפ"ת
ביום ד' בערב גם בירושלים

• הוסף לסימניות
אני אשמח לקבל בירושלים

• הוסף לסימניות
בבקשה תשמרו לי אחד,אדאג לקחת את זה מאיפה שלא יהיה. תודה רבה לתורם ולמחלק,לא כל יום יש מתנות טובות.

• הוסף לסימניות
אוח, נשאר לי גם???
אני רוצה!

• הוסף לסימניות
את יכולה להביא לירושלים?
באיזה איזור תהיי בירושלים?

• הוסף לסימניות
מאד הייתי רוצה לקחת את כולם ולחלק למי שצריך,אבל אין לי קשר לתל אביב ולא לפתח תקוה ומירושלים הייתי שולחת לקחת אחד שישלחו אלי לבני ברק,אני לא יכולה לקחת את הכל ולחלק משם.

• הוסף לסימניות
עם טיפה מאמץ (מצידי :)) אפשר לקבל גם בבני ברק.
צרי קשר באישי.

• הוסף לסימניות
אני גם אשמח לאחד. אני מב"ב.

• הוסף לסימניות
צלמות ילדים יקרות, אני מנסה לקלוט מה יש לכן לעשות עם הדבר הזה ולא מצליחה.... אולי תעזרו לי?
הגודל הזה מתאים רק למוצרים

• הוסף לסימניות
צלמות ילדים יקרות, אני מנסה לקלוט מה יש לכן לעשות עם הדבר הזה ולא מצליחה.... אולי תעזרו לי?

אכן מתאים לצילום מוצרים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;1033584:

בדיוק :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה