צלמי החתונות...שאלה לי אליכם

• הוסף לסימניות
מה החשיבות שלכם לאלבומים דיגיטליים?
אתם מאמינים שעיצוב טוב מקפיץ את התמונות או שעדיף לח"לחסוך על עיצוב"?
ובל זאת כמה הייתם מוכנים להשקיע על עיצוב?
כמה אתם משלמים בפועל?

• הוסף לסימניות
אלבום דיגיטלי מציג את התוצאה טוב יותר, אין ספק, עיצוב טוב - לטעמי, נקי שמציג את התמונות נטו.

המחיר של הצילום הוא מחיר שכולל בתוכו הרבה פרטים, ההדפסה זה חלק נפרד שמתומחר בתוך חבילה.
רמת ההשקעה בסוג ההדפסה תלויה בלקוח.
צלם מעוניין לתת בסופו של דבר את ההצעה הזולה והאיכותית ביותר לחלק ההדפסה. שתגרום לחבילה כולה להיות אטרקטיבית.

ההדפסה צריכה להיות הטובה ביותר, על זה משלמים מחיר מלא וגבוה כי אין הרבה תחרות בשוק הטובים.
העיצוב בדר"כ נעשה אצל גרפיקאית שמתמחה בתחום האירועים, תבניות קבועות לפי סגנון הצלם, תיקונים, שליחה להדפסה ו... מחיר.
המחיר לתחום הזה נע בין 10-20 ש"ח לדף, פחות ויותר ... תלוי איפה ולמי

• הוסף לסימניות
תודה על התשובה המפורטת!!

זהו? אין עוד צלמי אירועים?

• הוסף לסימניות
דוד ענה לך בפרוטרוט
מה עוד את רוצה לשמוע?

• הוסף לסימניות
לגבי המחירים שאתם משלמים ומה אתם מקבלים בפועל עבור המחיר..ואם הייתם מוכנים להוסיף עוד כמה שקלים עבור עיצוב שישבח את התוצאה הסופית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hagit;2001581:
לגבי המחירים שאתם משלמים ומה אתם מקבלים בפועל עבור המחיר..ואם הייתם מוכנים להוסיף עוד כמה שקלים עבור עיצוב שישבח את התוצאה הסופית
אם אנחנו ממשיכים לעבוד עם אותם גרפיקאיות כנראה שאין במה לשבח, אף אחד לא ימשיך לעבוד עם תוצאה שהיא לא מאה אחוז לטעמו.

אלבום אירוע, בשונה מאלבום חלאקה לדוגמה, מתאפיין בקו נקי יותר, בלי אלמנטים וכיתובים. תמונות משמשות כרקע ומעבר, יש הרבה תמונות בעמוד שמודפס בגודל 80 ס"מ, אין יותר מידי משחקים ... צריך טעם בהתאמת התמונות והצבעים, הפריסה והכיוונים, הבנת אופי האירוע וחלוקת המשפחות.
ברגע שלצלם יש את התבנית או התבניות שאיתם הוא עובד, שתואמות את סגנון העבודה שלו, אין לו את מה לשבח, אלמנט נוסף לא יעזור ...

בסופו של דבר זה טעם, נוחות ויעילות העבודה ובסוף גם מחיר שהוא תחרותי מאוד.

בתי דפוס מחזיקים היום גרפיקאיות שנותנות שירות ומחיר למדפיסים אצלם, זה מחיר לחבילת עיצוב והדפסות שמשולמים בבת אחת לאותו ספק.

• הוסף לסימניות
אני יודעת ומודעת לזה. אבל אני חושבת שעיצוב ברמה יכול לשדרג את האלבום פי כמה. וסהכ בתוספת של כמה שקלים הלקוח מרוצה יותר...וזה הפרסומת הכי טובה לצלם
אני ייתן לך דוגמא עליי..כשאחותי התחתנה הבטחתי לעצמי שאני ייקח את הצלם שלה..כי האלבום היה מושלם וברמה מטורפת. ובאמת הדבר היחיד שהתעקשתי עליו עם בעלי היה הצלם...רק שאצלי האלבום יצא מזעזע ברמה שהייתי רוצה להשאיר אותו בבוידעם.. הגרפיקאית פשוט הרסה כל תמונה טובה ויפה שהייתה שם. לא היה דף אחד שאהבתי את עצמי ישמצב שאני ביקרתית בגלל שאני גרפיקאית..אבל עדיין כשאני מסתכלת באלבום של אחותי אני מתלהבת.
ועל האלבום שלי אין מה לדבר...למרות שהתמונות יצאו מדהימות.
מה שקרה זה שבמהלך אותם שנתיים החליפו גרפיקאית. הסגנון עיצוב ניסה להיות מאוד דומה למקור...אבל זה לא עבד.
שתבין שהיינו לוקחים את הצלם הזה לכל החתונות במשפחה...אחרי החתונה הזו הפסקנו לקחת אותו(הוא צלם מאוד ידוע וטוב)

• הוסף לסימניות
לאיפה את חותרת?
את רוצה להציע את עצמך כגרפיקאית טובה? את מוזמנת להציע את מרכולתך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;2002398:
לאיפה את חותרת?
את רוצה להציע את עצמך כגרפיקאית טובה? את מוזמנת להציע את מרכולתך.

לא כרגע. אני רוצה להבין את הצלמים טוב יותר. כדיי שאדע איך להתנהל מול הלקוחות-הצלמים הקיימים שלי..שמתלוננים שהמחיר יקר והציעו להם ב15 שח לעמוד(דבר שנשגב מבינתי וביזיון לכל אותם גרפיקאיות).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

רגע של אמת - כשהנתונים מזעזעים את הנפש

יש רגעים בחיים שבהם המציאות מתגלה בפניך כמו ברק שקורע את החושך. רגע שבו אתה יושב מול המסך, הלב דופק קצת יותר מהר, והנשימה נעשית עמוקה יותר. רגע של חשיפה אמיתית שכופה עליך להניח הכל בצד ולחשב מסלול מחדש.
הרגע הזה הגיע אלי כאן בפרוג, כשהתוצאות של הסקר שהעלתי נפרשו לפני כמו מפה שמגלה שטח לא מוכר.

המספרים שמספרים סיפור

התוצאות הללו - הן לא רק נתונים קרים על גבי מסך. הן מספרות סיפור על אופן שבו עסקים באמת פועלים, על הדרך שבה אנשים באמת מוצאים זה את זה במרחב הכלכלי הסמוי הזה.
השאלה הפשוטה שעליה עניתם - כמה אחוז מהלקוחות שלכם מגיעים על ידי הפניות - חשפה מציאות מדהימה:
  • 50.7% מכם מצהירים שמעל 90% מהלקוחות שלכם מגיעים על ידי הפניות מפה לאוזן. כמעט שני שלישים מהמשיבים חיים במציאות שבה הפרנסה שלהם תלויה כמעט לגמרי ברשת יחסים אנושיים בלתי נראית.
  • עוד 25.4% הצביעו שלמעלה מ-75% מהלקוחות שלהם מגיעים מפה לאוזן. גם הם חלק מהמציאות הזו שבה המילה הטובה היא הבסיס החזק ביותר לעסק.
  • רק 14.9% מהמשיבים מצאו את עצמם באמצע הדרך - 50% מהלקוחות שלהם מפה לאוזן.
  • ואז יש את המיעוט הזה - רק 9% מהמצביעים - שענו שרק 25% מהלקוחות שלהם הגיעו על ידי הפניות. הם כנראה חיים במציאות שונה לחלוטין.
הממוצע שמעיד על הכל: כשמחשבים את הממוצע המשוקלל של הנתונים הדרמטיים הללו, מתגלה מספר שמעיד על מציאות עסקית שכולנו חיים בה אבל לא תמיד מודעים אליה 74.38% מהלקוחות שלכם הגיעו באמצעות הפניות מפה לאוזן.
שבעים וארבע אחוז. זה לא רק מספר - זה כמעט הכל.

למי שעדיין לא מאמין.png

הכוח הסודי שפועל מתחת לפני השטח

הנתונים הללו מביאים אותי למקום של הכרה עמוקה. במשך שנים אנחנו מתמקדים במודעות פרסום, בקמפיינים ובמדידות. אבל מה שבאמת מניע עסקים - זה הקשר האנושי הפשוט והעתיק של המלצה. המילה הטובה שעוברת מאדם לאדם, הביטחון שנוצר כשמישהו שאתה סומך עליו אומר לך "תלך אליו, הוא טוב".
זה מביא אותי להחלטה שהבשילה בי ברגע זה של הארה: אני חייב לכתוב בשבילכם מדריך מקיף - "איך לגרום לאנשים להמליץ על העסק שלכם".
אם המדריך הזה יביא לכם אפילו רק לקוח אחד נוסף - הוא כבר שווה את כל ההשקעה. כי כל לקוח בודד הוא בעצם 'זרע' לעץ ענק של לקוחות שעתיד לצמוח. חבר מביא חבר, לקוח מרוצה מפנה עוד לקוח, והמעגל הטוב מתרחב ומתרחב.

השאלה שתכריע

עכשיו אני פונה אליכם עם השאלה שתכריע על צורת המדריך: איזה מדריך הייתם מעדיפים שאכתוב בשבילכם?
  • בעיקר תאורטי? מדריך שיעמיק בפסיכולוגיה של ההמלצות, יסביר את המנגנונים החברתיים והרגשיים שגורמים לאנשים להמליץ, ואת המסקנות המעשיות אתם תעשו בעצמכם, בהתאם למאפיינים הייחודיים של העסק שלכם.
  • או בעיקר מעשי ופרקטי? מדריך צעד אחר צעד, עם כלים קונקרטיים, רשימות מעשיות וטכניקות שתוכלו ליישם בעסק שלכם כבר מחר בבוקר, כשאתם קמים עם ההחלטה לשנות את כל המשחק.
התשובה שלכם תכווין אותי לכתוב את המדריך שבאמת יעזור לכם להפוך את הכוח הסודי הזה של "מפה לאוזן" לנשק החזק ביותר בארסנל העסקי שלכם.

לחצו על הקישור בחתימה - כאן למטה
או שתכתבו כאן באשכול

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה