צלמי חתונות - מה אתם עושים במקרה של....

• הוסף לסימניות
אחיינית שלי התחתנה והצלם שכח לצלם תמונות של שולחנות.... בטענות שונות
מה הייתם עושים?

לזוג זה חשוב כי היו אורחים חשובים שלא מופיעים בתמונות משפחתיות/ריקודים
אני מציינת שהמסריט (שלא היה קשור לצלם) כן עבר בין השולחנות

אנא עזרתכם

• הוסף לסימניות
כלום.
התמונות הנ"ל כבר לא יהיו לזוג.

האם זו סיבה לפתוח חזית מול הצלם בשביל משהו אחר שלא קשור? (הנחה או פיצוי אחר).
לטעמי לא. זה לא חלק בלתי נפרד מהאורע ובהחלט יש מצבים בהם לא יהיה כיסוי טוב של השולחנות.

• הוסף לסימניות
צודקת ולא צודקת.
תמונות אכן כבר לא תהינה, ואין בוכים על חלב שנשפך.
להבנתי אפשר לדרוש פיצוי במידה והמקובל הוא שתמונות אלו תמיד תופענה באלבום.
הצלחות ומזל טוב

• הוסף לסימניות
בוא נגיד שיש כמה דברים שהם לא יודעים אם זה אשמת הצלם או לא ולכן כבר קשה להם גם להשלים עם זה.

עוד צדדים ורעיונות

• הוסף לסימניות
אם יש את זה בסרט ומאד בוער להם שיהיה גם באלבום,
אפשר להוציא תמונות מהסרט.
היום כשמצלמים בHD האיכות טובה גם להדפסה בגודל סביר.

• הוסף לסימניות
לי זה קרה ולא עשיתי מאומה-
פחות הזיז לי מכיון שהמסריט כן הסריט כך שיש לי תיעוד לשולחנות.

מה שכן אפשרי אולי לקבל פיצוי כל שהוא מהצלם- כגון הגדלת תמונה וכו'

• הוסף לסימניות
לזוג נורמלי בד"כ התמונות האילו לא חשובות בכלל, כך שאם לא הדגישו במפורש לצלם לעבור בכל שולחן לא נראה לי שיש מה לבוא בטענות.

לבקש פיצוי/הגדלה בחינם זו התקטננות מטופשת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1548836:
לזוג נורמלי בד"כ התמונות האילו לא חשובות בכלל, כך שאם לא הדגישו במפורש לצלם לעבור בכל שולחן לא נראה לי שיש מה לבוא בטענות.

לבקש פיצוי/הגדלה בחינם זו התקטננות מטופשת.

אני גם חושבת..
זה שהוא לא בסדר זה עוד סיפור
אבל לא הייתי יורדת לקטנות מקסימום חתונה הבאה הייתי מחפשת צלם אחר

• הוסף לסימניות
פעם הבאה שיביאו צלמת לגיבוי:)

לא מזמן צילמתי חתונה אצל משפחה מאוכזבת מהצלמת באירוע הקודם כי לא צילמו את הכלה עם הכסא כלה כל כולו והם השקיעו בזה הרבה כסף ואין להם תמונות,נראה לי זה יותר גרוע משולחנות.
אצלי מקבלים גם שולחנות וגם כסא כלה זה בסיסי כל כך שהייתי בהלם לשמוע אותם מתלוננים.

• הוסף לסימניות
כמה דברים:
1. צילום שולחנות הוא אחד הדברים המעיקים בצילום אירועים. ישנה חסידות גדולה ומכובדת, שכל ניסיון לצלם שולחנות הופך למופע אימים של בהיה בעיני עגל לכיוון המצלמה. אף אחד לא מחייך, לפעמים אפילו לא חוננים במבט.
2. עדיפות. במידה והזמן דחוק וההורים מעמידים את הצלם ליד חדר היחוד, החתן לא רוצה לפתוח, הצלם ממתין מול הדלת הנעולה, בזמן בו יכול היה לצלם שולחנות. ובדיוק ברגע שהוא התפנה לעניין הגיע האדמור מזופניק, וחייבים לצלם אותו רוקד "אחד יחיד ומיוחד", ואז מתחילים ברכת המזון ופשוט לא הספיקו לצלם את השולחנות.
3.מיותר. למעשה מיותר לצלם את השולחנות. מדובר בצילום הכי לא חשוב באירוע, הכי טרחני, הכי לא מעניין את רוב האנשים, בעיקר את אלו שמפסיקים אותם באמצע הביס.

• הוסף לסימניות
ואצלי הצלם לא צילם את החתן צילומי ראש בכלל שכח...
רק את הכלה והסובבים
ומדובר בצלם בעל שם רציני
שהתלוננו הוא אמר שאפשר להגיע לחתונה שהוא מצלם והוא יצלם אותו ....
הכל יכול לקרות לכל אחד...

• הוסף לסימניות
שאלה:

כשהם בחרו את הצלם, מה היה השיקול העיקרי? (מחיר..?)
צלמים טובים שגובים מחירים הגיוניים (הגיוני - לא זול..) ישקיעו יותר באירוע ונדיר יהיה למצוא טענות כאלו כנגדם אא"כ באמת לא היתה ברירה.

לעצם הענין, צריך לשמוע מה טוען הצלם, יתכן ובאמת לא היה זמן (כפי שפורט כאן בהרחבה מסיטואציות בלתי אפשריות באירועים)

• הוסף לסימניות
אני לא חושב שזה קשור למחיר.
יותר קשור לתפיסות שונות של תיעוד הארוע.

מכיר צלמים רבים ששמים את השולחנות בתחתית סדר העדיפויות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1548900:
אני לא חושב שזה קשור למחיר.
יותר קשור לתפיסות שונות של תיעוד הארוע.

מכיר צלמים רבים ששמים את השולחנות בתחתית סדר העדיפויות.

בתפיסה שלי - שולחנות זה חלק מטומטם לגמרי
ועדיין - אין מצב שאני מוותר עליו סתם כך, כי בדרך כלל הלקוח מעוניין בזה, או לפחות לא מתנגד לזה..

וכן - יש קשר ברור בין מחיר של צלם - למה שהוא נותן בתמורה
צלם זול יעדיף לשבת לאכול משהו בזמן הזה..

• הוסף לסימניות
אני לא מדבר על תמורה בהקשר הרחב אלא על ההקשר המדובר כאן.

דוקא סביר יותר שמדובר בצלם יקר יותר שעובד יותר מחוץ לצבור החרדי שם שולחנות נתפסים אחרת לחלוטין מאשר בתוך המגזר.
גם בהקשר של "יעדיף לשבת לאכול"- דוקא צלם זול הרבה פעמים הרבה פחות מרשה לעצמו מאשר צלם יוקרתי ונחשב יותר שגם יכניס את סעיף המנה שלו לחוזה.

• הוסף לסימניות
קקטוס הזכיר לי את השולחנות שכשאני נעמדת מולם עם מצלמה הם מסובבים את הראש עד שכואב לי הצוואר שלהם במקרה כזה אני הולכת לצלם ילדים הם יעדיפו את זה באלבום.

• הוסף לסימניות
עכשיו אני מבינה למה הצלם כ"כ אוהב את השלחן שלנו.. אנחנו מנופפות בעליזות ועושות לו פוזות.

• הוסף לסימניות
הצלם הינו מקצועי ולא זול בכלל.
הוא ניגש בסוף האירוע לאחותי ועדכן אותה שהוא לא חשב שהשולחנות יהיו כ"כ קצת זמן והוא לא הספיק לצלם... ומה היא אמורה להגיד לו בסוף האירוע כשכולם הלכו כבר??
זה מבאס מאוווודד

• הוסף לסימניות
זה קורה לפעמים שכבר בסוף הסבב הראשון מקפלים שולחנות. ואין אחריה מנה נוספת וזמן לצלם שולחנות.
במקרה כזה אין לצלם הרבה מה לעשות אם הזמן קצר מדי.

בזמן המנה בדר"כ גומרים לסדר תאורה לרקודים ועולים לצלם בחדר יחוד.

• הוסף לסימניות
באמת לא נעים!
שימי לב שאת שואלת צד נגוע של התמונה.
הצלמים (ואני בתוכם)מזדהים עם הצלם שאחרי הכל הוא בן אנוש ויכול להיות לו תקלות.

במקרים האלו תענוג לגלות את האנשים אצילי הנפש שלא הורסים לצלם את המצב רוח ומשפילים אותו אלא דנים לכף זכות, הרי התמונות כבר אינן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה