צלמי חתונות - מה אתם עושים במקרה של....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ngraphic;1549000:
הצלם הינו מקצועי ולא זול בכלל.
הוא ניגש בסוף האירוע לאחותי ועדכן אותה שהוא לא חשב שהשולחנות יהיו כ"כ קצת זמן והוא לא הספיק לצלם... ומה היא אמורה להגיד לו בסוף האירוע כשכולם הלכו כבר??
זה מבאס מאוווודד
מה הוא היה אמור לעשות?
לגשת באמצע האירוע לאחותך, לומר לה להגיד לרב המלצרים שלא יפנו את השולחנות כי הוא לא הספיק לצלם אותם?
או אולי לוותר על התמונות של החתן והכלה בחדר הייחוד?
אני חושב שהוא נהג בהגינות כשהוא בא להודיע שהוא לא הספיק, (למרות שזה לרוב לא בשליטתו)
יש פיתרון מצויין לבעיות הללו - צלם שני.

• הוסף לסימניות
אצלנו בד"כ האמא/ החמות מגיעה לצלם יחד עם הכלה, והם הולכים אחר כבוד משולחן לשולחן ומצטלמים.
כך שאין מצב שהצלם שוכח.
אם זה חשוב למשפחה, בד"כ מבקשים מהצלם בחתונה.
הצלמים זורמים עם הבקשות של המזמינים.
אם אף אחד לא יפעיל אותם כל החתונה, הם יעשו לפי החשיבות הנראית בעיניהם. וכל צלם שם את הפוקוס על חלק אחר.

• הוסף לסימניות
השאלה היא, האם השולחנות היו באמת קצת זמן או שהקניה שהוא עשה לאשתו בבר כל התארכה מעבר לרגיל;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DESIGNIK;1549055:
השאלה היא, האם השולחנות היו באמת קצת זמן או שהקניה שהוא עשה לאשתו בבר כל התארכה מעבר לרגיל;)

תגידי את הזויה?

מאיפה יש לצלם זמן ללכת לברכל?
בקושי לנשום הוא יכול

• הוסף לסימניות
אני לא הזויה
אני פשוט מכירה מספיק מתווכות וצלמים
זה מה שמנסים לומר פה המקצוענים שבינינו
כשמקבלים סכום כסף זעום תמורת מספר אירועים גדול בחודש זה הורס את כל השוק, כי גם צלמים הם בני אדם ואם הם עובדים קשה תמורת סכום זעום אז נשחקים,
מה לעשות שפראיירים רק מתחלפים
כל תקופה יש את בעלי המקצוע שקבלים שכל ונמאס להם להיות מנוצלים, ויש לעומתם את המתחילים שמוכנים לירות לעצמם ברגלים כדי להיכנס לשוק
אמנם הסיפור של קניה בבר כל זה הסיפור הכי קיצוני ששמעתי, אבל זה קרה לחברה שלי וכששמעתי מי היה הצלם הבנתי,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלפפון;1549053:
אצלנו בד"כ האמא/ החמות מגיעה לצלם יחד עם הכלה, והם הולכים אחר כבוד משולחן לשולחן ומצטלמים.
כך שאין מצב שהצלם שוכח.
אם זה חשוב למשפחה, בד"כ מבקשים מהצלם בחתונה.
הצלמים זורמים עם הבקשות של המזמינים.
אם אף אחד לא יפעיל אותם כל החתונה, הם יעשו לפי החשיבות הנראית בעיניהם. וכל צלם שם את הפוקוס על חלק אחר.

בזמן המדובר הכלה בחדר יחוד!
מדובר כנראה על ארוע שבו לא היתה מנה נוספת בסוף הסבב הראשון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DESIGNIK;1549055:

אויש נראה לי הגזמת קצת
מה עשית מצלמים - אפילו זולים - אולי יצא לחדר כושר או להליכה או להונללו באמצע החתונה ??? שום צלם לא הולך לקניות גם צלם שלוקח זול לא יזלזל עד כדי כך

ובאופן אישי שצילמתי פעם חתונה בהתנדבות הרגשתי כאילו קיבלתי תשלום מלא והתיחסתי בהתאם וברצינות לכול פרט

הצלם בחתונה או בכול אירוע אחר לא מקליק וחושב רק על הכסף צלם עובד ועובד קשה עם הנשמה ועם אחריות ענקית על הכתפיים כי עם לא אין סיכוי שהוא יהיה צלם - גם הזולים

נכון שיכולות לקרות פשלות והצלמים הטובים והמנוסים ( והלוקחים מחירים בהתאם)יעשו הכול שיצא מעולה ומוצלח אבל כולם צריכים לזכור שגם צלם הוא בן אדם ... תגלית הה
זה דעתי

• הוסף לסימניות
מצטרף לעונים - צריך לדון את הצלם לכף זכות...
אני לא יושב לאכול ליד השולחן הארוע (מכסימום מקבל שוק בעמידה ליד האוכלים... (-: ), וכן לא קניות ליד הבר ... וכו' זו אכן אחריות!!! ויש הרבההה מה לעשות בזמן ארוע קטן או גדול.
לגבי צילום השולחנות, זה ריטואל (טקס) חוזר על עצמו. אם המשפחה לא מבקשת במפורש, בדר"כ גם אין הזמנת תמונות של השולחנות אז שזה ישב על הדיסק עד בוא גואל. וגם תגובת היושבים לא נעימה כמתואר לעיל (אולי היינו באותו הארוע...).
אם המשפחה רוצה צילומי שולחנות, אני מדגיש להם שהם חייבים לבוא איתי לסבב. סמנו לי את האורחים החשובים לכם אני לא מכיר אותם, ואז פתאום האורחים מאוד נחמדים, כולם רוצים תמונה עם המארח/ת נעמדים עם הפוזות ומחייכים.
בודדים מהאורחים (במיוחד עם ייחוס יותר חילוני/מסורתי) המחייכים לצלם, מרימים כוס מיים ואומרים לחיים כאשר אני מגיע לסבב צילום ללא המשפחה. הפרומרים, לעומתם, בולעים מייד את השניצל שלם, כדי שלא יראו אותם אוכלים כנראה, מסובבים את הראש לצד שני, מכסים את הפנים ביד/במגבעת/בעיתון של הפיס ...
אז אנא, נחזור לנקודה לראשונה - לא לנסות לנצל את הצלם ולעשוק אותו במיני אמתלות של פיצויים, נסו להיות הוגנים איתו ועם עצמכם ודונו אותנו (הצלמים) לכף זכות.

וסליחה שהארכתי כל כך.

• הוסף לסימניות
במקרה שני הצדדים זה הבכור שלהם כך שזה פעם ראשונה באירוע מסוג זה
הורים מבולבלים לא אוחזים ראש, הולכים לחדר ייחוד וגם שם הצלם צילם רק את הורי הכלה עם הזוג כשמקובל שני הצדדים
מצפים מהצלם להיות זה עם הראש בענינים... לא?
אני לא באה לנצל אבל היתה תחושה של קצת חוסר אחריות במהלך האירוע אז יש דברים שמעבירים הלאה וגם פה, לולי הזוג היה צריך לבחור תמונות לאלבום, ספק אם היו קולטים זאת

• הוסף לסימניות
אין מה לעשות, אם הוא יבוא לקראתכם, הרווחתם,

אצלנו בחתונה הצלם צילם הכל, חתן, כלה, חופה, חדר יחוד, שולחנות, בר, ריקודים, משפחה, תמונות סוף חתונה, רבנים, חברים, בקיצור הכלללללללללללל.
רק מה שקרה שנמחק לו כל תמונות משפחה שבסוף החתונה,
מה עושים ???
1) מתפוצצים
2).....
הוא היה הוגן והחזיר סכום, נו ומה זה עזר לתמונות.

• הוסף לסימניות
אז לפחות קיבלתם פיצוי, להרגשה הטובה

אני רוצה רק לדעת מה ניתן לבקש ממנו/לרמוז לו כדי שהזוג בכלאופן לא יהיו מבואסים והצלם לא יתעצבן

• הוסף לסימניות
המקסימום שהוא יכול לתת לכם זה הגדלה על תמונה שכבר קיימת או הטבה בסגנון הזה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ngraphic;1549391:
במקרה שני הצדדים זה הבכור שלהם כך שזה פעם ראשונה באירוע מסוג זה
הורים מבולבלים לא אוחזים ראש, הולכים לחדר ייחוד וגם שם הצלם צילם רק את הורי הכלה עם הזוג כשמקובל שני הצדדים
מצפים מהצלם להיות זה עם הראש בענינים... לא?
אני לא באה לנצל אבל היתה תחושה של קצת חוסר אחריות במהלך האירוע אז יש דברים שמעבירים הלאה וגם פה, לולי הזוג היה צריך לבחור תמונות לאלבום, ספק אם היו קולטים זאת
תקלטו שאין כזה דבר "מקובל".
אחרי מאות חתונות אתה מגלה כל יום מקובלים חדשים...
יש היום מנהלי אירועים. מי שרוצה שהכל ידפוק. שוכר אחד כזה..

• הוסף לסימניות
תמונות של שולחנות-אצלי בחתונה יצאו נוראיות ואני כצלמת וידיאו עוברת ולא שמתי לב בכלל שצלמות-צלמי סטילס מקפידים לעבור, למה? במילא האנשים לא מאושרים להצטלם עם צלחת האוכל שלהם, וסיחי לי, אם לכלה זה היה חשוב אז שהיתה לוקחת את הצלמת -צלם ועוברת בין השולחנות לתמונה...

• הוסף לסימניות
בד"כ יהיו טענות לצלם בחתונה הראשונה-
אצלינו היה לי אח שפשוט לא צילמו אותו בכלל, ואחותי הקטנה המהממת שהשקיעו בה הכי שיחקה במשך רב התמונות בחוץ אז ברור שההורים הנרגשים לא יכלו לאחוז ראש, אבל למדו לפעם הבאה, שהם המזמינים והם צריכים לאחוז ראש למה שחשוב להם
כי אם הם לא יאחזו ראש אז לא יהיה
ואכן את רואה מחותנות מנוסות שמושכות את הצלם משולחן לשולחן- זה פשוט בגלל שהן למדו שאם הן לא תעשינה את זה לא תהינה להם תמונות
אני לא צלמת ואני ממש לא חושבת שאתם צריכים לדרוש פיצוי מהצלם שעובד כ"כ קשה ומשתדל לרצות את כולם ויש דברים שלא בשליטתו
הוא לא יכול להיות אמרגן הארוע ואם הוא מידי ישתלט על החתונה גם יבואו אליו בטענות.

• הוסף לסימניות
נכון שלצלם שולחנות זה חלק מהחתונה אבל לגמרי קורה ששוכחים!
אנחנו בני אדם (למי ששכח..)

לצאת מזה מבואסים? מי שישמע...
שיודו לה' שזה הפשלה שלהם מהחתונה ושזו תהיה העוגמת נפש הכי גדולה שלהם בחיים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איילת 100;1549649:
בד"כ יהיו טענות לצלם בחתונה הראשונה-
אצלינו היה לי אח שפשוט לא צילמו אותו בכלל, ואחותי הקטנה המהממת שהשקיעו בה הכי שיחקה במשך רב התמונות בחוץ אז ברור שההורים הנרגשים לא יכלו לאחוז ראש, אבל למדו לפעם הבאה, שהם המזמינים והם צריכים לאחוז ראש למה שחשוב להם
כי אם הם לא יאחזו ראש אז לא יהיה
ואכן את רואה מחותנות מנוסות שמושכות את הצלם משולחן לשולחן- זה פשוט בגלל שהן למדו שאם הן לא תעשינה את זה לא תהינה להם תמונות
אני לא צלמת ואני ממש לא חושבת שאתם צריכים לדרוש פיצוי מהצלם שעובד כ"כ קשה ומשתדל לרצות את כולם ויש דברים שלא בשליטתו
הוא לא יכול להיות אמרגן הארוע ואם הוא מידי ישתלט על החתונה גם יבואו אליו בטענות.

יש צלמים מוכשרים שמיד קולטים את המצב
אומרים להם מי האמא מי האבא מי הם המחותנים הסבא והסבתא והוא יודע טוב טוב כמה לצלם מכל אחד

לנו יש קבוע צלם שצילם יפה מאד ויצאנו מאד מרוצים הוא נתן יחס לכל אחד
וצילם בדיוק מה שצריך לצלם!

זה גם עניין של מומחיו וזכרון.
ואנושי מאד לא להיות כזה

• הוסף לסימניות
אנחנו לקחנו בחתונה אחת צלם יקר מאד,
אבל הוא "ניהל" את החתונה וצילם את מי שהוא רצה לפי הסדר שהוא החליט, הוא צילם את הבנות לפי הגיל, ובכלל לא עניין אותו שבינתיים האחיין החליט לעשות פוזות ולחייך יפה, וכמה שהתחננו לו לצלם אותו באותו זמן-הוא לא הסכים.
הוא צילם אותו-אבל רק עם אמא שלו ביחד, כשהוא כבר היה עייף ועצבני.... וזה רק דוגמא קטנה.....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אליש;1550212:
אנחנו לקחנו בחתונה אחת צלם יקר מאד,
אבל הוא "ניהל" את החתונה וצילם את מי שהוא רצה לפי הסדר שהוא החליט, הוא צילם את הבנות לפי הגיל, ובכלל לא עניין אותו שבינתיים האחיין החליט לעשות פוזות ולחייך יפה, וכמה שהתחננו לו לצלם אותו באותו זמן-הוא לא הסכים.
הוא צילם אותו-אבל רק עם אמא שלו ביחד, כשהוא כבר היה עייף ועצבני.... וזה רק דוגמא קטנה.....

זה הגיוני מאוד.
זה בדיוק הנסיון שלו לשמור על סדר. כדי לא לשכוח.

אם כל שניה תכנס תמונה אחת חשובה מאוד- זה מתכון בדוק לשכוח כמה אחיות בכלל.

• הוסף לסימניות
לא מבין למה אחרי כל כך הרבה שנים
אין כיכר מסודרת בה אפשר לתלות צלמי אירועים
או סתם קיר שאפשר להעמיד אותם ליד ולירות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה