צלמי חתונות - מה אתם עושים במקרה של....

• הוסף לסימניות
אצלנו בחתונה לקחנו צלם שקבלנו עליו הרבה המלצות.
בחתונה היה מעולה - רק שפספס דבר אחד קטן...
הוא לא צילם את החתן רוקד עם הראש ישיבה שהגיע במיוחד!
מיותר לציין כמה התמונות הללו היו חשובות לנו...
אבל - הבנו את זה שהוא בן אדם ולא כל יכול. הוצאנו כמה תמונות מהוידאו כדי שיהיה.
וזהו.

ואחרי זה המשכנו אנחנו והמשפחה המורחבת להזמין אותו לכל אירוע שהיה, כי הוא באמת היה טוב מאד בכל שאר הדברים, וטעות כזו היא אנושית ואין מה להשליך מזה על כל מקצועיותו או אחריותו...

• הוסף לסימניות
אתמול הייתי בחתונה, אחרי שקראתי את האשכול, התחלתי יותר לשים לב:)
הצלמת הגיעה לשולחן לידי, שולחן חברות של הכלה,
התחננה שישימו מבט וישתקו לרגע, שתצליח להנציח אותם:D:D:D
היה מזעזע,:( היא הייתה מקסימה ועדינה:)

• הוסף לסימניות
למה באמת לא להוציא תמונות מהוידאו?
איכות פחות טובה אבל אם זה חשוב...

• הוסף לסימניות
איזה מוזרים...
למה לבקש פיצוים? הצלם היה בסדר גמור?
הוא תכנן לצלם משהו מסוים ואח"כ לעבור לשולחנות
ולשם שינוי ממה שהוא רגיל פינו את השולחנות.....
זה מזכיר לי שפעם אחת אמרו לנו בהרצאה שהיום הצלמים הם המסדרים קידושין
למשל אם הצלם לא תפס את הטבעת הוא אומר לחתן "תכניס עוד פעם לא תפסתי":):):)
מה רציתם שיעצור את כל החתונה ממהלכה ויכריז: "להמשיך לאכול עוד ביס מלצרים לא לפנות... לא הספקתי לצלם". :rolleyes:
אני בתור כלה ידעתי מה אני רוצה ואני תקשרתי עם הצלם והצלמת בחתונה.
ביקשתי מהצלם תיגבור לצילום בריקודים של הנשים וכו'
ריחפתם תאכלו אותה...אם הוא היה יודע שזה הכי חשוב לכם הוא היה שם את זה בסדר
עדיפיות ראשון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה