צלמת באזור מודעין עילית

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת לצלם את בני בן ה-3
אשמח לקבל במייל שלי פרטים על צלמות + קצת תמונות להתרשמות
תודה
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גאונה;876018:
אני מעוניינת לצלם את בני בן ה-3
אשמח לקבל במייל שלי פרטים על צלמות + קצת תמונות להתרשמות
תודה
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

נוי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;876020:

הוא צוחק כמובן.
נוי לא צלמת.
אבל אולי יש לה המלצות לצלמות באיזור...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;876020:

הוי נאוו...

אין לי פרחים אדומים ענקיים לתקוע על הראש, מפריחי בלונים, דובוני פו הדב ושאר ציוד הכרחי לצלמת חלאקה. מתנצלת.

(וגם אין לי מצלמה טובה, אבל זה הפרט השולי...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;876121:
אין לי פרחים אדומים ענקיים לתקוע על הראש, מפריחי בלונים, דובוני פו הדב ושאר ציוד הכרחי לצלמת חלאקה. מתנצלת.

זה יתרון משמעותי מאוד!!!

נכתב ע"י נוי;876121:

זו כבר בעיה...

• הוסף לסימניות
ממליצה מאד מאד על רבקה נרקיס (אריאל לשעבר) היא גרה במודיעין ומצלמת מקסים.
הניק שלה כאן הוא: רבקה.
והנה האתר שלה להתרשמות: http://www.rivkaphotos.com/

בהצלחה, ומזל טוב! :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;876121:
הוי נאוו...

אבל המלצות כן יש לך?
או מצלמה לפחות טובה, עם תמונות טובות.
אני לא צריכה הרבה אני רק רוצה תמונות יפות והעיקר חיוך אמיתי מהילד.

• הוסף לסימניות
בכלל לא הרבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גאונה;876205:
אבל המלצות כן יש לך?
או מצלמה לפחות טובה, עם תמונות טובות.
אני לא צריכה הרבה אני רק רוצה תמונות יפות והעיקר חיוך אמיתי מהילד.
חיוך אמיתי...
הבן שלי כל הזמן שחק עם השפתיים או עשה הבעות מתפנקות.
להגיד לו לחייך לא העזתי אחרי התמונה הנוראית עם החיוך המכשפי שהנפיק לגננת ב"כרטיס שנה טובה".
אבל מתוך 180 יצאו תמונות טובות, אני לא מכחישה.
התמונה בה חייך מכל הלב יצאה לא חדה ו...כן בחרתי אותה. (כל הצלמיות יכולות לעמוד ולמחות על חילול הקודש, מה אכפת לי אלו לא תמונות לתערוכה)
הצלמת עבדה בסבלנות מרבית ודברה ושאלה אותו כל מיני שאלות.
אהבתי את העבודה שלה כי היא צילמה נקי. בלי מיליוני אביזרים, ולא שכנעה אותי לתקוע דובים וחתולים ונמרים אפילו שהיה לה כל מיני שם לטובת אלה שחייבים.
הרי באתי לצלם את בני, לא את המלאי שיש לה בסטודיו.
והיא לוקחת את עריף הרעב של מודיעין עילית.
פרטים באישי, בלי דוגמאות. (אני לא מפיצה את התמונות הללו מחשש עינא בישא)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה