צלמת בביתר

• הוסף לסימניות
אחותי מחפשת צלמת טובה בביתר.
לצילומי חלאקה.
אני לא מעודכנת כאן מי מביתר.. אז אנא ידעו אותנו כאן, כדי להפנות אותה.
(אשמח אם תכתבו רמת מחירים, אפשר גם באישי)
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
עלוני הפירסום בביתר רווים בפרסומות לצילומי ילדים, לא תמיד התמונה משקפת את היכולת אבל בחירת התמונה לפירסום כן מעבירה משהו ...
טווח המחירים גדול
יכול להמליץ על מה שראיתי ושמעתי
מירי קוגלמן - "הלו קיטי" בפורום
ציבי רובין - "tzivi" בפורום

• הוסף לסימניות
תודה לכל מי שעוזר!!

כנראה אחותי סומכת על יודעי דבר בפרוג, יותר מעלוני הפרסום..
ושוב תודה, אני אשלח אותה מחר בעז"ה לכתובות שאתם מביאים כאן.

• הוסף לסימניות
מירי קוגלמן - הלו קיטי!

• הוסף לסימניות
יש לך את ריקי קנטרוביץ

• הוסף לסימניות
גולדי קץ

• הוסף לסימניות
ריקי קנטרוביץ היא אלופה!!!!!!!!!!!!!
יש לה אתר אם את רוצה להתרשם..........

• הוסף לסימניות
ויש לה פה ניק:
photosbyrik

• הוסף לסימניות
דבורה ברנע

• הוסף לסימניות
ממליצה בחום על חוה רחל שלום

צילמתי אצלה והייתי מאוד מרוצה

• הוסף לסימניות
אני צריכה לשאול אותה אם היא כבר סגרה עם מישהי. בכל אופן מיוחד לראות כאן את הפרגון לצלמות, וגם את התמונות המדהימות שראיתי..
תודה לכולם ושלחתי את מספרי הטלפון..

• הוסף לסימניות
רוזמרין מכאן
צלמת מיוחדת עם גישה מדהימה לילדים

• הוסף לסימניות
ציבי רובין מדהימה! הייתי אצלה כמה פעמים ויצאנו מרוצים עד הגג. ממש צילום שהוא חויה. הילדים מחכים כבר לפעם הבאה...

• הוסף לסימניות
ריקי קנטרוביץ
גולדי קץ
מירי קוגלמן
ציבי רובין
יהודית ויסברג
רוזמרין
רות קריבוס
חוה רחל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה