צלמת בירושלים

• הוסף לסימניות
חבל על הרוח הנושבת.

אבל אם כבר מדברים, כשאדם מעלה תמונה, ורוצה חוות דעת.
וצלם יושב, מעיר, כותב, ונותן חוות דעת שיכולה להועיל למעלה התמונה, ובסוף מתברר שהוא סתם קנה מצלמה חדשה ביתית לחלוטין, ובפוקוס יצא לו משהו ממש חמוד למחברת טבע לילדה בכיתה ו', ו99% אחוז מהדברים שהצלם כתב הוא לא מבין בכלל, לא מעניין אותו, אז זה די מרגיז.

וזה קורה שוב , ושוב, ושוב.

לגבי פותחת האשכול, תמיד יש צלמות מתחילות שבשמחה רבה יקחו את העבודה.
מאמינה שתמצאי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוסטר;1628613:
וצלם יושב, מעיר, כותב, ונותן חוות דעת שיכולה להועיל למעלה התמונה, ובסוף מתברר שהוא סתם קנה מצלמה חדשה ביתית לחלוטין, ובפוקוס יצא לו משהו ממש חמוד למחברת טבע לילדה בכיתה ו', ו99% אחוז מהדברים שהצלם כתב הוא לא מבין בכלל, לא מעניין אותו, אז זה די מרגיז.

מי מתייחס לזה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוסטר;1628613:
חבל על הרוח הנושבת.

מרגיז מאד, ולכן הייתי ממליצה לסטודנטיות לציין בתחילת האשכול שהיא סטודנטית מתחילה באמצע לימודים/ או כבר בסטז' וכל הערה תתקבל בברכה , רק חשוב לזכור שכל צלמת פצצה- התחילה אי פעם- וכל הערה בונה- מקצרת לה את הדרך. והמצוה- יחסית קלה, לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוסטר;1628613:
חבל על הרוח הנושבת.

וזה קורה שוב , ושוב, ושוב.
זה פורום 'ציבורי' ועם לא יועיל למעלה התמונה, יועיל לשאר המשתמשים.
יש כאן מלא חומר איכותי בזכות כאלה שאלות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י E&A;1628623:
זה פורום 'ציבורי' ועם לא יועיל למעלה התמונה, יועיל לשאר המשתמשים.
יש כאן מלא חומר איכותי בזכות כאלה שאלות.

מה זאת אומרת יועיל לשאר המשתמשים? במה במצלמה ביתית?
מה זה קשור לפורום צילום מקצועי?

דברי כוונו, לאלה שמצלמים במצלמה ביתית בלבד, ואין שום קשר בינם לבין צילום מקצועי.

• הוסף לסימניות
ואני בעד ללמוד וללמד.

כן , אני נגועה בעניין, כי אני ועוד רבי מצלמי הפורום עזרו ויעזרו בשמחה רבה לסטודנטים שלומדים ורוצים ללמוד.

• הוסף לסימניות
אם מישהו אחר יפיק תמונות איכותיות יותר מהמצלמה הביתית שלו, מה הבעיה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י E&A;1628637:
אם מישהו אחר יפיק תמונות איכותיות יותר מהמצלמה הביתית שלו, מה הבעיה?

שזה (אמור להיות) פורום צילום מיקצועי

ולא פורום טיפים לחובבנים נחמדים ככל שיהיו.

• הוסף לסימניות
דבר שני, הבאת דוגמא לצלם שמגיב למעלה תמונה, כשהוא חושב שלפניו אחד שמבין בצילום, זאת אומרת שהצלם מנדב חומר איכותי שמתאים גם לצלמים מתחילים או חובבנים.
אז בכלל מעולה!

• הוסף לסימניות
אגב, אני לא מבינה על מה הסער.

פותחת האשכול דיברה על דבר שהוא לא סטנדרט.
בעלת סטודיו שתסכים לצלם לה חבילה כ"כ קטנה?
ומתחילה לא תוכל לספק לה כזה דבר, בד"כ מי שיש לה סטודיו לא מתעסקת עם 5 תמונות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1628645:
שזה (אמור להיות) פורום צילום מיקצועי

ולא פורום טיפים לחובבנים נחמדים ככל שיהיו.
שימי לב לשם הפורום, 'פורום צילום מקצועי' לא 'פורום צלמים/ות מקצועיים/יות'

לכן המשמעות פשוטה ביותר: כאן ניתן להעזר ולעזור, בתחום הצילום המקצועי, גם אם אתה לא חובש לראשך כובע של צלם.

• הוסף לסימניות
לא יודעת,
אם יהיה רשום על פורום "פורום אפיה מיקצועי"
אני לא אעז לשאול איך מכינים עוגה בחושה ללא הפרדת בייצים,
ולא על אבקות אינסטנט להכנת עוגות (קרי- צילום אוטומטי)
ולא אעשה את צעדי הכי ריאשוניים במטבח תוך כדי הפרחת שאלות ובחישה בכל מה שאני מבינה ולא מבינה.

זה לגבי עצות על צילום במצלמה ביתית.
אגב, אם המינון של השאלות המעצבנות האילו היה הגיוני זה עוד היה עובר, אבל לפעמים יש לך חצי מהעמ' של הפורום עם שאלות לגבי הבדלים בין 2 הדגמים האחרונים של המצלמות הקומפקטיות החדשות, (ואנשים רושמים לך על מצלמה שחלק מהפלוסים שלה זה אפקטים.... :p )

• הוסף לסימניות
ואיך הנושא הזה השתרבב לאשכול הזה........ רק אלוקים יודע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1628668:
ואיך הנושא הזה השתרבב לאשכול הזה........ רק אלוקים יודע.

מה את מבינה ב'תיקונים'?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1628662:
לא יודעת,
אם יהיה רשום על פורום "פורום אפיה מיקצועי"
אני לא אעז לשאול איך מכינים עוגה בחושה ללא הפרדת בייצים,
ולא על אבקות אינסטנט להכנת עוגות (קרי- צילום אוטומטי)
ולא אעשה את צעדי הכי ריאשוניים במטבח תוך כדי הפרחת שאלות ובחישה בכל מה שאני מבינה ולא מבינה.

זה לגבי עצות על צילום במצלמה ביתית.
אגב, אם המינון של השאלות המעצבנות האילו היה הגיוני זה עוד היה עובר, אבל לפעמים יש לך חצי מהעמ' של הפורום עם שאלות לגבי הבדלים בין 2 הדגמים האחרונים של המצלמות הקומפקטיות החדשות, (ואנשים רושמים לך על מצלמה שחלק מהפלוסים שלה זה אפקטים.... :p )
לא אני ולא את קובעים את הכללים כאן.

זה מגמה מאוד ברורה והגיונית של בעלי האתר שהפורום הזה הוא ציבורי, חלק ניכר מהנרשמים לקורסים השונים ובפרט למגמת צילום מגיעים מכאן.

חוץ מזה שאף אחד לא מכריח כאן שום צלם להתיחס לכל שרשור שנפתח.

לגבי הדוגמא שהבאת: את לא תעיזי אבל הרבה אחרים כן יעיזו (כפי שהם עושים עכשיו) וזכותם לבקש עזרה בפורום אפיה או מה שלא יהיה, בפרט עם מכללת פרוג מקימת כאלו קורסים והאינטרס ברור...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י E&A;1628681:
לא אני ולא את קובעים את הכללים כאן.

זה מגמה מאוד ברורה והגיונית של בעלי האתר שהפורום הזה הוא ציבורי, חלק ניכר מהנרשמים לקורסים השונים ובפרט למגמת צילום מגיעים מכאן.

חוץ מזה שאף אחד לא מכריח כאן שום צלם להתיחס לכל שרשור שנפתח.

לגבי הדוגמא שהבאת: את לא תעיזי אבל הרבה אחרים כן יעיזו (כפי שהם עושים עכשיו) וזכותם לבקש עזרה בפורום אפיה או מה שלא יהיה, בפרט עם מכללת פרוג מקימת כאלו קורסים והאינטרס ברור...

סבבה,
השאלה היא אם הצלמים הותיקים/מיקצועיים נהנים לשתף עם זה פעולה.
בודאי שזו זכותם המלאה של בעלי האתר
אבל גם זכותם של המשתמשים הפעילים והתורמים לפורום (שבזכותם הפורום הזה חי ולא נראה כמו הרבה פורמים אחרים ברשת) לא להנות מלעבוד בלהסביר מושגי יסוד ל"פרה-מתחילים להתענין בצילום". והם גם לא חייבים ללטף את אותם.
אז שהמתחילים למינהם לא יעשו כאן כל יומיים סצנות על היחס המתנשא והמשפיל (אה, וגם שכל יושבי הפורומים הסמוכים לא יבואו להטיף לנו מוסר, גם לא פורום ציור)

• הוסף לסימניות
כל אחד יעשה כאן מה שבא לו, כל עוד והוא עומד בכללים:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=53896

לי לא מפריע.
יש כותרת נושא ומתחת את שם הניק, ההחלטה בידיים שלי לאיזה אשכל להכנס ואחרי שבחרתי להכנס, נשארת בידי ההחלטה עם להגיב או לא.
אף אחד כאן לא מכריח אותי לעשות משהו בניגוד לרצוני, אז מה הבעיה?

• הוסף לסימניות
ובחזרה לנושא האשכול....
אני יכולה להעיד כל עצמי כשהתחלתי ממש וגם עכשיו מעולם לא בא
שום עסקה מבקשה כזאת ע"ג האתר.
וגם כשנענתי לבקשה לא קיבלתי ולו תגובה אחת (לחיוב או לשלילה)
לכן היום אני מבקשת שיפנו אלי למייל לפחות שהבן אדם הכבוד
יעשה ולא טרחה קטנה מצידו ולי יש את פרטי המייל שלו.
וכן ואני יכולה ללמוד על מידת רצינותו. (שעשה צעד קטן מצידו)

חוץ מזה יש למתחילות להתבייש להעלות עבודות?
זה בחירה שלהם.
הם יכולות להעלות לשמוע את הביקורת (הצודקת)
ולהמשיך וללמוד הלאה מצילום לצילום
אתן מוזמנות לראות את התמונות שהעלתי מלפני שנה
וגם היום אני שמחה ופתוחה לקבל ביקורת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1628740:
ובחזרה לנושא האשכול....
אני יכולה להעיד כל עצמי כשהתחלתי ממש וגם עכשיו מעולם לא בא
שום עסקה מבקשה כזאת ע"ג האתר.
כנראה שההצעות שלך לא היו מספיק אטרקטיביות ביחס להצעות הנבחרות.
במכרז, כמו במכרז...

כשמשתתפים במכרז הסיכוי קטן - ככול שיש יותר משתתפים שמורידים במחיר ביחס לתמורה שהם נותנים, מה גם שבסופו של דבר יש זוכה אחד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י E&A;1628764:
כנראה שההצעות שלך לא היו מספיק אטרקטיביות ביחס להצעות הנבחרות.
במכרז, כמו במכרז...

כשמשתתפים במכרז הסיכוי קטן - ככול שיש יותר משתתפים שמורידים במחיר ביחס לתמורה שהם נותנים, מה גם שבסופו של דבר יש זוכה אחד.

זה נכון בעיקר לגבי תחומים מוצפים כמו צילום ילדים
יש תחומים שבהם אין כזה הרבה הצעות, כל שכן טובות ולא רק המחיר הוא שיקול

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה