דרוש מידע צלמת/גרפיקאית תותחית בלבד לעיבוד תמונה חשובה

• הוסף לסימניות
שלום לכולן!

יש לי תמונה יקרה מאד ערכית ורגשית שצולמה במצלמה לא מאד מקצועית וגם הסביבה לא הייתה נקיה ומסודרת (שולחן שבע ברכות)
אני מחפשת צלמת/גרפיקאית/מעבדת, אלופה בלבד!
שתעבד לי את התמונה שתהיה איכותית מאד ואוכל להדפיס אותה בגדול לסלון, על עץ/זכוכית או משהו בסגנון.

אשמח מאד להמלצות, אבל רק כאלה שאתן יודעות שהם אלופות בתחום ויביאו תוצאה מושלמת בעז"ה!

תודה!

• הוסף לסימניות
שלום לכולן!

יש לי תמונה יקרה מאד ערכית ורגשית שצולמה במצלמה לא מאד מקצועית וגם הסביבה לא הייתה נקיה ומסודרת (שולחן שבע ברכות)
אני מחפשת צלמת/גרפיקאית/מעבדת, אלופה בלבד!
שתעבד לי את התמונה שתהיה איכותית מאד ואוכל להדפיס אותה בגדול לסלון, על עץ/זכוכית או משהו בסגנון.

אשמח מאד להמלצות, אבל רק כאלה שאתן יודעות שהם אלופות בתחום ויביאו תוצאה מושלמת בעז"ה!

תודה!
מישהי?

אם מכירות מישהי שבנוסף יש לה ידע בעיבוד ב AI עדיף.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
באיחור עולים על האשכול
אבל אם רלוונטי למישהו כדאי מאד לפנות אלינו
אנו יכולים לעשות כאלה דברים ברמה גבוהה להדפסה

אנו בהוד והדר עושים שירותי גרפיקה בעיקר בעיבוד תמונות
מקצעיות מושלמת עשרות לקוחות מרוצים !!!!!!!!
תיקון תמונות מטושטשות/ חיבור ושילוב בין תמונות בצורה טבעית לחלוטין/שחזור וחידוש תמונות ישנות/השלמת אלמנטים/ הורדת רקע בדיוק רב/ ועוד ועוד
גם אם כל הגרפיקאיות התייאשו מהתמונה שווה לנסות!!!!!!

h0733453091 👍 gmail.com

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה