צלמת חדשה אבל כבר מקצועית-הופיעה!

• הוסף לסימניות
בהגדרת חשבון משתמש יופיע עריכת תמונת לוגו קבוע ושם תוכלי להכניס
שיהיה לך מלא הצלחות

• הוסף לסימניות
אשמח לראות את תמונותייך

• הוסף לסימניות
תודה הודיה, כעת נשאר לי בעיה של הורדת קובץ מהמחשב.

• הוסף לסימניות
צלמת חדשה ומקצועית שימי לי יש כאן כמה אנשים ממין זכר :D:D:D:D

• הוסף לסימניות
שרה בהצלחה
שימי לב שזה נשמע מוזר כשאת כותבת ככה

• הוסף לסימניות
נו רבקי ,מה רצית? שבכל פניה אפנה בלשון זכר ונקבה? אני אשה ורוב המתכתבות הן צלמות
אז זורם לי לפנות אליהן. וכמו שרושמים במכתבים משרותי ציבור בלשון זכר אבל מציינים שהנשים יראו בזאת פנייה גם אליהן, כנ"ל גם אצלי בהפוך.

שרה קורן-צילום שעושה אותך מליון דולר!

• הוסף לסימניות
שרה קורן-צילום שעושה אותך מליון דולר!
את יכולה לכתוב את זה בחתימה ואז זה יחסוך לך לכתוב את זה כל פעם מחדש ויהיה פחות מבלבל.

• הוסף לסימניות
יעל אייזיקוביץ וחוי ליוש אתן צודקות, זה פשוט ההתלהבות הראשונה של חשיפה, אל תתפסו אותי שחצנית,לאט לאט אתרסן. אני ממש נהנית לראות את העבודות המקצועיות והיפות שלכן, אני לומדת ממכן המון! שרה קורן.

• הוסף לסימניות
:D:)

• הוסף לסימניות
:eek:;)

• הוסף לסימניות
שרה קורן,
למה את לא מעלה תמונות? אני כבר ממש מסוקרנת.

• הוסף לסימניות
אני כבר עכשיו מתה עלייך ;)

• הוסף לסימניות
יעל-התמונות שלך מדהימות! הסתכלתי עליהם בלי סוף. אני עדיין לא למדתי איך מטשטשים מאחורה בצילומי חוץ אני משוגעת על זה,פשוט מדהים!
שרה קורן.

• הוסף לסימניות
שרה קורן,
אם יש לך כל כל הרבה מה ללמוד,
ואם עדיין לא למדת איך מטשטשים מאחורה בצילומי חוץ,
אז למה התמונות שלך שוות מליון דולר????

• הוסף לסימניות
יעל,תאמיני או לא-גם בלי לטשטש המצולם יוצא מליון דולר, אני ממקמת את האובייקט רחוק מאוד מהרקע כך שנוצר לבד טשטוש.

• הוסף לסימניות
שרה את מתוקה
אבל אפילו אני בתור חובבנית יודעת איך ליצור עומק שדה רדוד.
אז כנראה שחסר לך המון מידע (בסיסי, לדעתי)

• הוסף לסימניות
אחרי כ"כ הרבה הקדמות...אני כבר מתה לראות את ה"מליון דולר"...
למה את לא מעלה? למה את מחכה????

• הוסף לסימניות
מליון דולר...
דייי העניים שלי כבר שורפות לי מרווווב...:eek:
לא להתעלל בבקשה...

• הוסף לסימניות
נוווווווווו:D:D:D:D:D:D:D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה