צלמת חדשה אבל כבר מקצועית-הופיעה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מליון דולר;1742054:
נחמי וולף, תודה על ההיענות, אם בps הבחירה מאור רכה-אז זה משתלב ולא רואים, רק מסביב לילד עצמו אי אפשר כי אז באמת רואים.

שרה קורן.

בודאי שרואים,
אא"כ זה תמונה ברזולציה נמוכה ומסתכלים רק לרגע.

א"א להדפיס כזה דבר בגדול.

• הוסף לסימניות
כשאני כותבת לכם-הילדים שלי יושבים בתוך גיגית גדולה עם מים, מתרטבים ומשפריצים מים, ומדי פעם אני צועקת עליהם חחחחחחח. הם מנצלים את הזמן שאני לא איתם ועושים שטויות וצחוקים.

שרה קורן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מליון דולר;1742093:
כשאני כותבת לכם-הילדים שלי יושבים בתוך גיגית גדולה עם מים, מתרטבים ומשפריצים מים, ומדי פעם אני צועקת עליהם חחחחחחח. הם מנצלים את הזמן שאני לא איתם ועושים שטויות וצחוקים.

שרה קורן.
תזהרי!!
ילדים שווים יותר ממליון דולר!!
תשמרי עליהם טוב כשהם במים

• הוסף לסימניות
תודה! למדתי עוד משהו, מעכשיו אדע לצלם במיקום שנותן עומק שדה רדוד בלי לעשות את זה לבד, הרבה יותר קל וחוסך עבודה.

שרה קורן.

• הוסף לסימניות
רות, חן חן לך על הודעתך השימושית.
מה עם התמונות? שלחתי לך במייל, תעלי אותם, כולם מחכים!

• הוסף לסימניות
שימי לב..
היא העלתה אותם בנושא חדש
מחכות לך שם הרבה תגובות..!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ברוכה הבאה! הבאת לכאן אנרגיות חדשות!! :)

איזו עדשה יש לך?
לא בכל עדשה ניתן לפתוח צמצם ברמה שתתן עומק שדה רדוד רדוד!

העדשות האיכותיות בעלות מפתח צמצם גדול, המחיר שלהן הרבה פחות ממליון דולר. אבל זה קטן עליך, מספיק לך למכור תמונה אחת:)

• הוסף לסימניות
וואו וואו וואו!!!!
אני לא מאמינה! תודה לכולכם!!!
ובאמת לא חשבתי שאגרום לכאלו אנרגיות ולכ"כ הרבה חברות ש"ידברו איתי".
אני עוד אמשיך לעשות שמח, וכמובן להתייעץ.
את התמונות צילמתי בצמצם הכי פתוח אצלי: 4.5
ובכל אופן כשמצלמים קצת ממרחק בדי לתפוס את כל הגוף או לצלם כמה ילדים, אוטומטי
העומק שדה יותר עמוק ולא יכול להיווצר רדוד.
שרה קורן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מליון דולר;1742201:
ובכל אופן כשמצלמים קצת ממרחק בדי לתפוס את כל הגוף או לצלם כמה ילדים, אוטומטי
העומק שדה יותר עמוק ולא יכול להיווצר רדוד.
שרה קורן.
תתפלאי לשמוע, אבל זה אפשרי!
במידה ואורך המוקד של העדשה גדול יחסית והצמצם גם הוא מאוד פתוח!

• הוסף לסימניות
שישה דפים בלי אף תמונה????

בחיי זה הפך לקהילת צלמים ולא לפורום מקצועי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;1742242:
שישה דפים בלי אף תמונה????

בחיי זה הפך לקהילת צלמים ולא לפורום מקצועי

תמונות באשכול הסמוך..

• הוסף לסימניות
לאחר המחילה, זה האשכול הכי הזוי שהיה כאן מימות פורום פרוג.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אלוקים, למה לא תיתן לי עשירית מהבטחון העצמי של פותחת האשכול ומאית מהדימוי העצמי הגבוה שלה? מבטיחה לך שאעשה עם זה דברים טובים!

ולשרה: התמונות מקסימות. (הצלמים כאן לא אוהבים שאנשים בלתי מקצועיים מחמיאים... אבל האשכול כבר ממילא הוכתר כהזוי... אז שיהיו בו גם מחמאות בלתי מקצועיות, לא יקרה כלום...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי קפלר;1742460:
אלוקים, למה לא תיתן לי עשירית מהבטחון העצמי של פותחת האשכול ומאית מהדימוי העצמי הגבוה שלה? מבטיחה לך שאעשה עם זה דברים טובים!

כמה צחקתי :D:D:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי קפלר;1742460:

רותי ביתי אהובתי, אני לא יכול להסביר לך למה אבל תאמיני לי שמה שיש לך זה הכי טוב...
ואוי ואבוי אם היה לך יותר משיש לך כעת.

:D:p

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה