צלמת ילדים במודיעין עילית

• הוסף לסימניות
מחפשת צלמת ילדים במודיעין עילית (או באזור)
לצילומי חלקה
במחירים סבירים
אשמח לקבל המלצות ודוגמאות

• הוסף לסימניות
יש את סטודיו d - מקסימה!
אני יכולה לשלוח לך דוגמאות במייל.

• הוסף לסימניות
יש במודיעין את רבקה אריאל-נרקיס מקצועית ברמה גבוהה מאד
054-7205977 מדהימה
אפשר לראות את האתר שלה להתרשמות http://www.0547205977.com/

• הוסף לסימניות
יש את דבי מרחוב משך חוכמה, היא מפרסמת, אני לא זוכרת את שם המשפחה שלה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;742785:
יש במודיעין את רבקה אריאל-נרקיס מקצועית ברמה גבוהה מאד
054-7205977 מדהימה
אפשר לראות את האתר שלה להתרשמות http://www.0547205977.com/
ממליצה מאוד מאוד!!!
עשינו שבוע שעבר תמונות סטודיו אצלה והיה מדהים!
השירות מעולה והתוצאה אדירה!!

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת בחום רב להמלצות על רבקה נרקיס (אריאל)
היא מצלמת מדהים!!!

• הוסף לסימניות
כשאנחנו הגענו, היה אצל רבקה נרקיס, מבצע זמני
שווה לבדוק!

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם על הפרגון!!
אני אכן לא פעילה פה כיום, אבל בהחלט נהניתי לקרוא את השרשור הזה. תודה! :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה