בקשה צלמת מתחילה-איך אפשר לצלם בלי להוציא כרגע הרבה כסף על אביזרים(בעיקר ניו בורן)?

• הוסף לסימניות
יש לי השכרת אביזרים
0583217354
רוצה טי לצילומים טובים קחי בכיףףףףף
רוגעעעעעעעעעעעעעעע
אחרי זה הכל לא צריך בצילומים הרלה מקצועיות כמו שצריך רוגע ברור שחייב ללמוד אבל עוד יותר חייב להיות רגועים

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול,
מחפשת צלמת מתחילה באזור בני ברק לצילומים של 2 בנות מהממות -2 ו 4
יש מישהי?

• הוסף לסימניות
אני מחפשת צלמת מתחילה ולא יקרה לתמונות גיל שנה
לא סמאש קייק
תודה רבה

• הוסף לסימניות
היי
מחפשת צלמת זולה, מתחילה לצילומי ניו בורן בבני ברק
אשמח לשמוע המלצות
תודה

• הוסף לסימניות
לגבי ניו בורן יש לי סטודיו מטורף עם כל הציוד הנדרש להשכרה לניו בורן ולכל סוגי הצילומים וכן השכרת אביזרים בנפרד

• הוסף לסימניות
אני משכירה אביזרי ניו בורן בבני ברק
יש לי לבנות הרבהההה אביזרים
וזה לא יקר
אם תרצי תצרי איתי קשר
1732115180537.jpeg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש הרבה אביזרים בזול באלי אקספרס או בשיין
שווה להזמין משם דברים יש שם דברים מהממים במחיר הרבה יותר זול מהארץ
כדאי לך לנסות

• הוסף לסימניות
מחפשת צלמת לצילומי גיל שנה / סמאש קייק באזור גבעת זאב או רמות
יש המלצות?

• הוסף לסימניות
היי,
אני מצלמת צילומי חוץ באזור ירושלים, גבעת זאב.
ובקרוב פותחת סטודיו חדש ומפנק בגבעת זאב במחירים נוחים ושווים במיוחד לרגל הפתיחה.
לפרטים אפשר לפנות אליי talizilum...שטרודל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה