צלמת מתחילה

• הוסף לסימניות
בעקרון אני צלמת וידאו, כרגע קניתי מצלמת קנון 70D
בגלל שזו הפעם הראשונה שאני משתמשת במצלמה אשמח לקבל חוות דעת על התמונות הנ"ל
וכן אשמח לדעת אם יש לימוד עצמי לצילום

• הוסף לסימניות
יש לך בסיס טוב,
שימי לב לצבעים!!! יש יותר מדי רוויה!
וגם החיתוכים, לא לחתוך ידיים, רגליים, גיטרה וכדו'.
בצילומי חוץ צריך לשים לב טוב לכיוון של השמש, ומיקום האובייקט בהתאם.

כמובן, שאפשר ללמוד המוווון לבד, מנסיון של לצלם ולצלם ולצלם...
אבל צריך לקרוא מדריכים וכדו' כבסיס מסוים שממנו מתחילים להתקדם...

הצלחות!

• הוסף לסימניות
מסכימה עם דבירה.
עוד משהו,
צריך לשים לב לצלם בשעות שהתאורה יותר רכה ( קרוב לשקיעה / לזריחה)

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת למה הצבעים השתנו שהעליתי את התמונות אבל אצלי זה נראה פחות צבעוני ובולט, אבל ההערות האחרות בהחלט הוסיפו לי תודה רבה!
יש למישהו מה להוסיף לי?

• הוסף לסימניות
ילדים חמודים ותמונות מענינות.
בגדול
תני יותר צומת לב לכל תמונה מה רואים ברקע איך הילד עומד או יושב ,זה נראה שנוח לו? הוא מאולץ?
דברים כאלו נותנים המון למכלול של התמונה לצופה.
תעברי הרבה על תמונות שאהבת ועשו לך וואווו ותנתחי ותבדקי למה זה יפה והשני פחות,
תגלי את ההבדלים וליציאה הבאה תזכרי אותם
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני חושבת שמאוד מאוד חשוב כן ללמוד בצורה מסודרת צילום (ולא כי אני מלמדת או משהו...)
המטרה של הפורום היא לתת הערות לצלמות שכבר למדו (לפחות-) את כללי הבסיס של הצילום ולא ללמד מא'
כמו שלא תקני מחשב, תתקיני תוכנות גרפיות ותלמדי דרך פורום של עיצוב גרפי- גרפיקה וכך בכל תחום.
לא מספיק לקנות מצלמה ולהיות צלמת. יש את הבסיס שחיבים ללמוד.

• הוסף לסימניות
כתבתי שאני צלמת וידאו ויש לי רקע בצילום וגם הרבה נסיון, כרגע אני מעונינת ללמוד באופן טכני איך להשתמש במצלמה מקצועית ולהפיק ממנה את המירב. גם בשביל זה צריך ללמוד בצורה מסודרת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה