- הוסף לסימניות
בשום מקום לא נכתב שהיא לא מוכנה תמורת פרסום....בשום מקום לא נכתב שהיא מוכנה תמורת פרסום....
יש אנשים שפחות יודעים לבטא בכתב מה שהם רוצים.
אולי זה כל כך ברור לה שלא חשבה שצריך לכתוב זאת..
בשום מקום לא נכתב שהיא לא מוכנה תמורת פרסום....בשום מקום לא נכתב שהיא מוכנה תמורת פרסום....
אני קוראת עכשיו את זהאם הפירוש אכן כך את צודקת.
אבל רק להבהרה-הביטויים צריכה או לא בא לי לשלם לא היו מכוונים לצלמת פלונית זה היה מעין שיתוף אישי שאני צריכה תמונה של ילדי ולא בא לי לשלם אז אולי צלמת מתחילה שגם מעוניינת בסטאז תוכל לעזור לי בכך בבחינת זה נהנה וזה לא חסר והכוונה הייתה משהו בקטנה לא אביזרים ולא מקום רחוק ,קרוב לבית או בביתה מקסימום 10 דקות של צילום הרצון שלי היה דווקא תמונה ממצלמה מקצועית ולא מהביתית.
לפי ההתקוממות כאן נראה שהנוסח אכן היה בעייתי,ומתנצלת על כך.
בדיוק כך.היה לי מאד ברור שזה תמורת פרסום,גם כמובן דאגה לנסיעה אם יש צורך. אבל כל זה לא פירטתי כיון שקודם כל רציתי לראות אם מישהיא מעוניינת ואז להתקדם איתה במשא ומתן.באופן כללי מעדיפה את הדיבור בע"פ מאשר בכתב.בשום מקום לא נכתב שהיא לא מוכנה תמורת פרסום....
יש אנשים שפחות יודעים לבטא בכתב מה שהם רוצים.
אולי זה כל כך ברור לה שלא חשבה שצריך לכתוב זאת..
אשמח להשקיע זמן של יום צילומים בעבור תמונות מקצועיות. רק שיתפתי שכעת חשוב לי במיוחד תמונה אחת מיוחדת שאני צריכה בשביל אלבום עם תמונות של כל הנכדים שאנו מכינים עבור הוריי לקראת חתונת הזהב שלהם.אני קוראת עכשיו את זה
ולא נשמע שאת חושבת להשקיע זמן של יום צילומים.
אם הנקודה היחידה שחשוב לך זה תמונה ממצלמה מקצועית
את יכולה פשוט לשכור מצלמה.
אבל את צריכה לזכור שצלמת לא רק מחזיקה מצלמה מקצועית
אלא יש מאחורה לימודים, ניסיון ואביזרים נוספים.
בקיצור את צריכה להחליט אם את את מחפשת צלמת
או דמות שמחזיקה מצלמה מקצועית ולוחצת עליה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //