מצב
הנושא נעול.
יש למישהו את הצילצול לשיר "אלוקים אדירים" של חיים ישראל?

סליחה זה בטעות העלה ריק...
האם תוכלו שוב להעלות את הקישור?
הוא לא נותן להכנס לקישור

בבקשה מי שיכול לחתוך לי את השיר החדש של קובי ברומר "עם הנצח" מ-1.14 עד הסוף
תודה עעעעעענננננקית!!!!!!!!!!!!!!

קבצים מצורפים

• קובי ברומר - עם הנצח - חתוך.mp3
    1.9 MB · צפיות: 210

קבצים מצורפים

• צלצול עם הנצח קובי ברומר.mp3
    2.4 MB · צפיות: 164
האם אפשר את ההתחלה של השיר כד יתבין של חיים ישראל

נ.ב סתם יעזור לי אם מישהו יעלה את השיר, אבל אני יודע שלא זה האשכול:(

האם אפשר את ההתחלה של השיר כד יתבין של חיים ישראל

נ.ב סתם יעזור לי אם מישהו יעלה את השיר, אבל אני יודע שלא זה האשכול:(
כאן יש לך את כל השיר.
מאיזה שניה עד איזה שניה לחתוך??

קבצים מצורפים

• 07חיים_ישראל-כד_יתבין.mp3
    11.9 MB · צפיות: 119
משהו יכול לחתוך את השיר "דאוונען" של יונגערלעך
את הקטע "הייליגע באשעפער...." מ-1:09

קבצים מצורפים

• מי אנוכי.mp3
    13 MB · צפיות: 198
בבקשה מי שיכול די מהר לחתוך לי את השיר של חנן בן ארי "אמא אם הייתי יכול רק..." מ-57 שניות עד- 1.28 תודה רבה!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה