צלצול לצעירים בלבד

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
שמעתי את שתיהם... זה בעיה לשמוע?, לא יודעת ראיתי שם אזהרות וכתוב שמסוכן... לא מידי התעמקתי.

• הוסף לסימניות
אם הילדים שומעים
ואחד מהם לא?...
אולי הוא צריך בדיקת שמיעה?
ברצינות.
רק כשהגבהתי וגם אני שמעתי אז הוא שמע

• הוסף לסימניות
לא שמעתי כלום
הבת שלי בת עשר רק לקראת הסוף אמרה ששומעת קצת אוטו נוסע:rolleyes:

• הוסף לסימניות
ראיתי במקום אחר שרק מעל גיל 30.

עברתי את ה 30....ושמעתי הכל!!!
???????????????:p;)
חשבתי שאחרי השליש הזה בחיים מתחילים להרגיש ירידה.
emoji_u1f39a.png
emoji_u1f60f.png
.....?!

• הוסף לסימניות
שמעתי:cool:
אני צעירה
יאיייייי

• הוסף לסימניות
די, מה קורה פה?? אני לא צוחקת בכלל
בקובץ אחד ממש הרגשתי כמו דקירות מכאיבות באזניים ברגע שהגיע לאיזושהי רמה מעל ה15
נתתי לזה לפעול שתי שניות וכיביתי בבהלה
זה לא יכול להרוס משהו באזניים???

• הוסף לסימניות
מדהים!
עד איזה שלב שמעתם?
ודרך אגב.... אין סיכוי שפשוט הנמיכו ווליום? זה קצת נשמע כמו הצבע שלא כולם רואים...

• הוסף לסימניות
מה השטות הלזו...?
עברתי את גיל עשרים, אבל אזניי המחודדות לא ביקשו את רשות המפרסמים, ובחוסר נימוס חדרו לפרטיותם של הצעירים. מתנצלת בשמן.
כנ"ל

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה
הנושא עלה לדיון האם יש באמת כזה דבר צליל שאני לא אשמע והצעירים כן ?בקובץ המצורף בני בן ה15 (לא)שמע בדיוק כמוני אם זה עובד זה שיטה טובה להבריח את הילדים מחדר השינה
באמת מוכרים מכשיר שמשמיע צליל כזה כדי להבריח צעירים מחצרות של בתים

• הוסף לסימניות
יש דבר כזה, זה לא בדיוני.
כחלק מאמצעי אלפ"ה. (אמצעים לפיזור הפגנות) ישנה מערכת בשם "הצעקה" שמשמיעה קול בגלים גבוהים, כאלו שמבוגרים בשנות השלושים המאוחרות לא שומעים, ולצעירים מהם הוא גורם לחוסר שיווי משקל ובחילות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה