• פותח הנושא תא
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
האם יש דרך להוריד צלקות ישנות?
תודה...

• הוסף לסימניות
קניתי אצל ברנשטיין משחה ומרחתי ע"פ ההוראות במשך חודשים
הצלקת נעלמה ב"ה
כמו"כ אפשר לקנות בבית מרקחת משחה בשם קלקוט, אני מורחת לבנים שלי בפנים אחרי כל מכה שמקבלים בחידר. בהחלט יש שיפור עם כי לא לגמרי.

• הוסף לסימניות
אני יודעת שיש לפוראוור גם משהו מאד טוב

• הוסף לסימניות
אני שואלת לגבי צלקות ישנות מאקנה. משהו טוב ועובד!
יש כזה דבר?

• הוסף לסימניות
מצטרפת לשאלה...
לא רק לגבי אקנה

• הוסף לסימניות
גרין מסנהדריה בירושלים, יש לה משחה שהיא רוקחת עבור צלקות
אני שמעתי שזה עוזר גם לצלקות ישנות
הטלפון שלה זה: 02-5817717
קצת קשה להשיג אותם, בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ש ו;2405320:
קניתי אצל ברנשטיין משחה ומרחתי ע"פ ההוראות במשך חודשים
הצלקת נעלמה ב"ה
כמו"כ אפשר לקנות בבית מרקחת משחה בשם קלקוט, אני מורחת לבנים שלי בפנים אחרי כל מכה שמקבלים בחידר. בהחלט יש שיפור עם כי לא לגמרי.

מי זה ברנשטיין ? יש טלפון ? איפה גרים ? והאם זה עובד גם על צלקת ישנה מלפני שנה ?

• הוסף לסימניות
היי,
אני ממליצה לך בחום להתקשר לאפילוג'יק הם נמצאים בכנפי נשרים 68.
הם יתאימו לך את הטיפול המדויק.
הם מסרים צלקות באמצעות לייזר.
צוות המטפלים ד"ר אופיר ארצי ואסתי טראובה מקצוענים!
אני עשיתי שם טיפול מסוג אחר אבל ראיתי נשים אחרות שיצאו עם תוצאות מדהימות!
ממש שווה אפילו רק להגיע ליעוץ..
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אור145;n4873633:
היי,
אני ממליצה לך בחום להתקשר לאפילוג'יק הם נמצאים בכנפי נשרים 68.
הם יתאימו לך את הטיפול המדויק.
הם מסרים צלקות באמצעות לייזר.
צוות המטפלים ד"ר אופיר ארצי ואסתי טראובה מקצוענים!
אני עשיתי שם טיפול מסוג אחר אבל ראיתי נשים אחרות שיצאו עם תוצאות מדהימות!
ממש שווה אפילו רק להגיע ליעוץ..
בהצלחה!

משתמש חדש מהיום והודעה ראשונה שלו...
לא בהכרח כמובן אבל נראה קצת חשוד.

אם טעיתי אני מתנצלת אבל בעיניינים כאלו לא כדאי לסמוך על המלצות של אלמונים לא מוכרים בפורום.

עכשיו אני שמה לב שמדובר בהקפצה של אשכול ישן אז בכלל....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה